Hulp nodig?

Vergaderen WestCord WTC Hotel Leeuwarden

In WestCord WTC Hotel Leeuwarden bevinden zich 15 vergaderzalen voor grote congressen, evenementen vergaderingen en seminars.

Ideale vergaderlocatie in Leeuwarden

WestCord WTC Hotel is gelegen aan de rand van het centrum van Leeuwarden. Hierdoor is het hotel goed te bereiken, maar ook binnen loopafstand van de gezellige binnenstad. Voor het hotel is een ruime (gratis) parkeergelegenheid en naast het hotel ligt de WTC Expo, een beurscomplex met meer dan 45.000 vierkante meter beursoppervlak.

15 multifunctionele zalen

Naast onze 143 sfeervolle hotelkamers, appartementen en suites bieden wij een ruime keuze aan 15 multifunctionele zalen en een prachtige ontvangstruimte. De zalen zijn voorzien van alle moderne audio visuele middelen, hebben daglicht en zijn volledig naar wens in te delen.

De zalen zijn zeer geschikt voor zowel formele als informele bijeenkomsten. Hierbij is de ontvangstruimte ‘Plaza’ een uitstekende locatie voor het ontvangen van grote groepen, beurzen, exposities maar ook voor recepties en (bedrijfs-)feesten tot 2500 gasten.

Arrangementen

De vergadering uitbreiden met een lunch, diner of activiteit? Op de elfde verdieping van WestCord Hotel Leeuwarden zijn de Skybar, brasserie le bráss en Michelinster Restaurant élevé gevestigd. Op de begane grond bevindt zich café zero, het lunchrestaurant dat tevens voor diner afgehuurd kan worden voor groepen.

De binnenstad van Leeuwarden leent zich uitstekend voor een activiteit naast de vergadering. Een kroegentocht, rondvaart of een bezoek aan het Fries Museum. Toe aan iets meer uitdaging? Ga dan wadlopen, Skûtsjesilen, of schaatsen in de Elfstedenhal!

Offerte aanvragen voor je bijeenkomst in Leeuwarden

Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte helpen wij u graag persoonlijk. Neem direct contact op: 058-2334900 of leeuwarden@westcordhotels.nl

Zakelijk contactformulier

Vergaderen in WTC Hotel Leeuwarden

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…