Hulp nodig?

Vergaderen in Art Hotel Amsterdam

In Art Hotel Amsterdam bevinden zich 3 multifunctionele vergaderzalen voor meetings, vergaderingen, presentaties en bijeenkomsten.

Kunstzinnige vergaderlocatie in Amsterdam

Art Hotel Amsterdam is een ideale vergaderlocatie in Amsterdam: gelegen binnen de ring met een eigen parkeergarage onder het hotel. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het centrum en RAI Amsterdam zijn beiden binnen 10 minuten te bereiken met de auto. In het hotel vindt u hedendaagse kunst, onder andere van Herman Brood.

3 multifunctionele vergaderzalen

In Art Hotel Amsterdam bevinden zich 4 multifunctionele zalen voor een vergadering, meeting of presentatie. In alle zalen is airco aanwezig, gratis wifi beschikbaar en is er daglicht. Twee van de 3 zalen kunnen daarnaast ook gecombineerd worden tot een ruime zaal. Alle zalen zijn geschikt voor verschillende opstellingen: theater, u-vorm, school, receptie of carré en zijn hierdoor bij uitstek geschikt voor kleine en grote bijeenkomsten (maximaal 90 personen in theateropstelling).

Diverse mogelijkheden en moderne faciliteiten

Het is mogelijk om audiovisuele middelen en materialen te huren, zoals een flipover, plasmascherm, geluidsinstallatie of een whiteboard. Indien nodig wordt er samengewerkt met partners die jarenlange ervaring hebben op het gebied van licht, geluid en beeld.

Vergaderarrangementen

In Art Hotel Amsterdam bevindt zich ook The Art Brasserie. Er bestaat de mogelijkheid om complete vergaderarrangementen te boeken of uw bijeenkomst te completeren met een diner, lunch of borrel in het hotel. Een ontvangst met koffie en thee, eventueel met diverse zoetigheden en/of hartigheden is uiteraard ook mogelijk.

Bekijk de banqueting gids voor alle mogelijkheden of neem contact op met de Banqueting afdeling van Art Hotel Amsterdam via telefoonnummer +31(0)20-4109670.

Bekijk banqueting gids Zakelijk contactformulier

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…