Hulp nodig?

Vergaderen in Fashion Hotel Amsterdam

In Fashion Hotel Amsterdam bevindt zich de Fashion Lounge en Fashion Boulevard, met daarin 14 multifunctionele zalen voor vergaderingen, meetings, presentaties en conferenties.

Ideale vergaderlocatie in Amsterdam

Fashion Hotel Amsterdam is een ideale vergaderlocatie in Amsterdam: gelegen aan de A10 met een eigen parkeergarage (96 plaatsen) onder het hotel. Door deze locatie is Fashion Hotel Amsterdam gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het centrum van Amsterdam en RAI Amsterdam zijn beiden binnen slechts 10 minuten bereikbaar met de auto.

14 multifunctionele zalen

Er bevinden zich 14 multifunctionele zalen in Fashion Hotel Amsterdam. Alle zalen beschikken over luchtbehandeling en gratis wifi. Daarnaast beschikken de zalen, met uitzondering van 2 zalen, over daglicht. De zalen zijn geschikt voor grote en kleine bijeenkomsten: gecombineerd kunnen er maximaal 200 personen in theateropstelling in terecht. In alle zalen zijn verschillende opstellingen mogelijk: theater, u-vorm, school, receptie of carré.

Moderne faciliteiten en diverse mogelijkheden

In alle zalen in Fashion Hotel Amsterdam bestaat de mogelijkheid om audiovisuele middelen en materialen te huren: van geluidsinstallatie tot beamer en van projectiescherm tot podium. Daarnaast wordt er zonodig samengewerkt met partners die jarenlange ervaring hebben op het gebied van licht, geluid en beeld.

Vergaderarrangementen

In Fashion Hotel Amsterdam bevinden zich ook Fashion’s Restaurant & Bar en SKYY Bar Amsterdam. Er bestaat de mogelijkheid om complete vergaderarrangementen te boeken of uw bijeenkomst te completeren met een diner, lunch of borrel in het hotel. Een ontvangst met koffie en thee, eventueel met diverse zoetigheden en/of hartigheden is uiteraard ook mogelijk.

Bekijk de banqueting gids voor alle mogelijkheden of neem contact op met de Banqueting afdeling van Fashion Hotel Amsterdam via telefoonnummer +31(0)20-8100821.

Bekijk banqueting gids  Zakelijk contactformulier

 

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…