Hulp nodig?

Vergaderen in Hotel de Veluwe

In Hotel de Veluwe, gelegen in Garderen op de Veluwe, bevinden zich 15 moderne en ruime vergaderzalen.

Vergaderlocatie op de Veluwe

Hotel de Veluwe is een vergaderlocatie gelegen in de bossen van de Veluwe. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A1, tussen Amersfoort en Apeldoorn. Voor het hotel bevindt zich een parkeerplaats waar uw auto gratis geparkeerd kan worden (160 plaatsen). De zalen in het hotel zijn geschikt voor grote en kleine bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen, meetings, presentaties, conferenties en recepties.

Multifunctionele zalen

In Hotel de Veluwe bevinden zich 15 zalen, waaronder 1 ruime boardroom. Een aantal zalen kunnen met elkaar gecombineerd worden, waardoor een nog ruimere zaal gecreëerd wordt. Op enkele zalen na beschikken de ruimtes over airconditioning. In het gehele hotel kunt u gebruik maken van gratis wifi en de zalen kunnen in verschillende gewenste opstellingen geplaatst worden: theater, u-vorm, school, receptie of carré.

Diverse mogelijkheden en moderne faciliteiten

Het is mogelijk om audiovisuele middelen en materialen te huren. Indien nodig wordt er samengewerkt met partners die jarenlange ervaring hebben op het gebied van licht, geluid en beeld.

Vergaderarrangementen

Het is mogelijk om uw vergadering te completeren met een lunch, diner, borrel. Daarnaast zijn er verschillende vergaderarrangementen beschikbaar.

Bekijk de banqueting gids voor alle mogelijkheden of neem contact op met de Banqueting afdeling van Hotel de Veluwe via telefoonnummer +31(0)577-461951.

Zakelijk contactformulier
Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…