Hulp nodig?

Vergaderen in Hotel New York

In Hotel New York bevinden zich 7 sfeervolle vergaderzalen voor kleine en grote bijeenkomsten.

Historische vergaderlocatie in Rotterdam

Hotel New York is een bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam. Het hotel is gevestigd op de Wilhelminapier, in het gebouw dat voorheen het hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn was. Onder andere enkele directievertrekken worden nu gebruikt als zaal voor een vergadering, meeting of bijeenkomst. Tegenover het hotel bevindt zich een parkeergarage waar uw auto veilig (tegen betaling) geparkeerd kan worden.

7 multifunctionele vergaderzalen

In Hotel New York bevinden zich 7 vergaderzalen voor kleine en grote bijeenkomsten. Zo is er de ruime Balszaal waar recepties gehouden kunnen worden, bedrijfsfeesten maar ook vergaderingen of presentaties. Elke zaal heeft zijn eigen charme, u voelt de historie. Alle zalen over gratis wifi, een aantal over airconditioning en kunnen in verschillende gewenste opstellingen geplaatst worden: theater, u-vorm, school, receptie of carré. Daarnaast heeft u vanuit een aantal zalen in Hotel New York een fantastisch uitzicht op de Maas!

Diverse mogelijkheden en moderne faciliteiten

Het is mogelijk om audiovisuele middelen en materialen te huren. Indien nodig wordt er samengewerkt met partners die jarenlange ervaring hebben op het gebied van licht, geluid en beeld.

Vergaderarrangementen

Het is mogelijk om uw vergadering te completeren met een lunch, diner, borrel. Daarnaast zijn er verschillende vergaderarrangementen beschikbaar en is het mogelijk om bijvoorbeeld een oestermeisje in te huren of de Watertaxi te nemen.

Bekijk de Meeting & Events brochure voor alle mogelijkheden of neem contact op met de Reserveringen afdeling van Hotel New York via telefoonnummer +31(0)10-4390500.

Bekijk brochure  Zakelijk contactformulier

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…