Hulp nodig?

Vergaderen op het ss Rotterdam

Op het ss Rotterdam bevinden zich meerdere zalen en boardrooms voor grote en kleine bijeenkomsten.

Bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam

Het ss Rotterdam is een unieke vergaderlocatie in Rotterdam. Dit voormalig cruiseschip van de Holland-Amerika Lijn is sinds enkele jaren permanent aangemeerd aan de kade op Katendrecht in Rotterdam. Uw auto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats aan de kade. Er zijn verschillende grote zalen en ruimtes die ingezet kunnen worden voor uw bijeenkomst, conferentie, presentatie of vergadering. Daarnaast zijn er op de verschillende dekken meerdere boardrooms te vinden voor kleine bijeenkomsten.

Multifunctionele zalen & boardrooms

Op het ss Rotterdam bevinden zich 12 verschillende authentieke ruimtes en 29 meeting rooms voor vergaderingen. Alle zalen hebben hun eigen stijl en karakter. Zo is er de La Fontaine Room, voor grootse bijeenkomsten of conferenties, het Theatre met een podium en balkon, de Grand Ballroom met het achterdek en nog veel meer! Alle zalen en boardrooms beschikken over gratis wifi en luchtbehandeling. Daarnaast hebben enkele zalen en boardrooms uitzicht op de Maas of uitzicht op een dek. De zalen kunnen in verschillende opstellingen geplaatst worden: theater, u-vorm, school, receptie of carré. Daarnaast is de mogelijkheid in de meeste zalen voor feesten of recepties.

Diverse mogelijkheden en moderne faciliteiten

Het is mogelijk om audiovisuele middelen en materialen te huren. Indien nodig wordt er samengewerkt met partners die jarenlange ervaring hebben op het gebied van licht, geluid en beeld.

Vergaderarrangementen

Het is mogelijk om uw vergadering te completeren met een lunch, diner, borrel. Daarnaast zijn er verschillende vergaderarrangementen beschikbaar.

Neem contact op met de Meetings & Events afdeling van het ss Rotterdam via telefoonnummer +31(0)10-2973090 of mail info@ssrotterdam-events.nl.

Zakelijk contactformulier
Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…