Super compleet genieten in Hotel Noordsee!

Pinksterweekend op Ameland

Boek dit arrangement

Alle hotels
,

Pinksterweekend op Ameland

Geniet van een heerlijk Pinksterweekend op Ameland! Ons team in Hotel Noordsee zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt, inclusief heerlijke brunch en High End Dining. Verken het eiland en ontdek de prachtige dorpjes en natuur, dé manier om volledig te ontspannen.

Pinksterweekend op Ameland
v.a. €324 p.p.

Arrangement details

v.a. 2 personen
3 nacht(en)
Hotel Noordsee
Ameland

Pinksteren op Ameland, vanaf €324,- p.p.

Aankomst op 21 mei 2021

  • 3x overnachting in een ruime Balkon Kamer
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Pinkster High End Dining* op zaterdag (22 mei)
  • 1x heerlijke brunch** op zondag (23 mei)
  • 1x Welkomstpakket
Boek direct!

* High End Dining

Onze keukenbrigade zorgt ervoor dat het aan niets ontbreekt deze Pinksterdagen! Een goed begin is het halve werk, daarom start de High End Dining met een tafel vol lekkers. Geniet van prachtige hammen, kazen, salades, huisgemaakte kaastengels, mini sandwiches, breekbrood & dip, gerookte rundercarpaccio, zalm met crème van mierikswortel en nog veel meer zoals je van Mr Sandman mag verwachten.

Om het feest compleet te maken worden er 5 gangen met heerlijke gerechten geserveerd. Culinair en perfect voor het moment, zoals lamsbout met ratatouille en parelhoen. Daarbij geniet je van drie bijpassende wijnen; proost!

De High End Dining staat zaterdag 22 mei tussen 16:30 en 20:00 uur voor jullie klaar.

** Pinksterbrunch

Schuif aan voor een ruime keuze uit koude en warme gerechten, verschillende soorten vis-, vlees- en vegetarische gerechten, salades en diverse luxe broodsoorten met vers beleg. Inclusief koffie, thee, melk, verschillende soorten vruchtensappen en smoothiebar. Met recht voor ieder wat wils!

Genieten van onze uitgebreide Pinksterbrunch kan op zondag 23 mei tussen 11:00 en 13:00 uur.

Over Hotel Noordsee

WestCord Hotel Noordsee ligt tussen het dorpje Nes en het Noordzeestrand. Het is de perfecte plek voor een weekend, midweek of vakantie op Ameland. Vanaf het hotel beginnen diverse fiets- en wandelroutes om het Waddeneiland te ontdekken en op vijf minuten loopafstand vind je de gezellige drukte van het dorpje Nes. Hotel Noordsee beschikt over 98 comfortabele hotelkamers en studio’s, mét balkon of terras.

Alles over Hotel Noordsee

Algemene voorwaarden

  • Aankomst op 21 mei 2021
  • Op basis van beschikbaarheid
  • Prijs is op basis van 2 personen per kamer
  • Prijs is exclusief toeristenbelasting

Welkom op Ameland!

Boek dit arrangement

Alle hotels
,