Amsterdam, de bruisende hoofdstad van Nederland

Boek dit arrangement

, ,

Amsterdam, de bruisende hoofdstad van Nederland

Natuurlijk staat Amsterdam bekend om haar mooie grachten, bruggen en de vele gezellige restaurants, cafés en terrassen. Een deel van de grachtengordel staat zelfs op de UNESCO werelderfgoedlijst. Maar Amsterdam heeft zoveel meer te bieden! Bezoek één van de vele theaters, wereldberoemde musea en de ontelbare galerieën aan de Amsterdamse grachten.

Liefhebber van cultuur? Bezoek dan het beroemde Rijksmuseum, Anne Frank Huis, Van Gogh Museum of het Stedelijk Museum. Ontdek de karakteristieke wijken van Amsterdam, elk met zijn eigen verhaal en historie: de Jordaan, de Pijp, West of Oost. Om te shoppen ben je in de juiste stad! Ga naar de 9 Straatjes, de Haarlemmerdijk, de Kalverstraat of de P.C. Hooftstraat, waar je de meest exclusieve merken vindt.

De Albert Cuypmarkt is de grootste dagmarkt van Europa!

Tot rust komen in Amsterdam? Ga heerlijk wandelen in één van de vele stadsparken, roeien in het Amsterdamse bos of fietsen door de Amsterdamse wijken. De pittoreske plaatsen nabij Amsterdam zijn ook zeker de moeite waard: de Zaanse Schans, Alkmaar met de kaasmarkt en de vissersdorpjes Marken, Edam en Volendam, je bent er zo vanuit Amsterdam!

Binnen 30 minuten rijd je vanuit Amsterdam naar het historische Zaanse Schans.

Amsterdam

Evenementen in Amsterdam

Donderdag 5 september 2019 - dinsdag 31 december 2019

Voel je Amsterdammer!

Amsterdam

Donderdag 28 november 2019 - zondag 19 januari 2020

Amsterdam Light Festival

Het spectaculaire evenement Amsterdam Light Festival vindt dit jaar alweer voor de 8e keer plaats. In de donkere dagen wordt Amsterdam extra magisch!

Amsterdam

Dinsdag 31 december 2019 - dinsdag 1 januari 2019

New Year’s Eve Party: Pasar Makan

Amsterdam

Boek dit arrangement

, ,