Voor uw zakelijk verblijf, vergadering of event

Zakelijke mogelijkheden bij WestCord Hotels

Boek direct

Kies hotel

Ameland

Amsterdam

Delft

Eindhoven

Groningen

Leeuwarden

Rotterdam

Terschelling

Vlieland

,

Zakelijke mogelijkheden bij WestCord Hotels

WestCord Hotels biedt verschillende unieke hotels: aan het strand of in het centrum van de stad, van een hotel op één van de Waddeneilanden tot een artistiek hotel in Amsterdam.

Van kleine tot grote events, of andere soorten bijeenkomsten, we hebben altijd een locatie die past bij uw wensen. WestCord Hotels heeft een missie: samen staan we sterk in kwaliteit en aandacht. Dit is ons uitgangspunt voor uw meeting, incentive, persoonlijke bijeenkomst of zakelijke event. Of het nu gaat om een vergadering of een meerdaagse incentive trip, wij staan u graag bij in de organisatie.

Uniek en centraal gelegen locaties

Elk hotel heeft zijn eigen unieke locatie en individuele karakter. Hierdoor kunnen wij u een groot aanbod van vergadermogelijkheden aanbieden. Wij heten u van harte welkom in een van onze hotels op de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling of Ameland of in Amsterdam, Delft, Rotterdam, Eindhoven, Garderen (Veluwe), Raalte en Leeuwarden.

Zakelijke overnachtingen

Boekt u regelmatig zakelijke overnachtingen? Speciaal voor bedrijven die regelmatig kamernachten boeken, kunnen we de mogelijkheden voor speciale corporate tarieven bespreken.

Er wordt een corporate login voor u aangemaakt waarmee u online kunt inloggen. Op deze manier kunt u te allen tijde een reservering maken voor de prijs die u met een van onze hotels contractueel heeft vastgelegd.

Uw voordelen van een corporate account:

  • Vooraf vastgestelde tarieven
  • Kosten verlagend
  • Online inlogcode om elk moment online te boeken tegen het afgesproken tarief
  • Statistieken overzichten
  • Gemak bij het reserveren voor uw medewerkers

Corporate login aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Boek direct

Kies hotel

Ameland

Amsterdam

Delft

Eindhoven

Groningen

Leeuwarden

Rotterdam

Terschelling

Vlieland

,