Hulp nodig?

Zakelijke mogelijkheden bij WestCord Hotels

WestCord Hotels biedt verschillende unieke hotels: aan het strand of in het centrum van de stad, van een hotel op één van de Waddeneilanden tot een artistiek hotel in Amsterdam.

Van kleine tot grote events, of andere soorten bijeenkomsten, we hebben altijd een locatie die past bij uw wensen. WestCord Hotels heeft een missie: samen staan we sterk in kwaliteit en aandacht. Dit is ons uitgangspunt voor uw meeting, incentive, persoonlijke bijeenkomst of zakelijke event. Of het nu gaat om een vergadering of een meerdaagse incentive trip, wij staan u graag bij in de organisatie.

Uniek en centraal gelegen locaties

Elk hotel heeft zijn eigen unieke locatie en individuele karakter. Hierdoor kunnen wij u een groot aanbod van vergadermogelijkheden aanbieden. Wij heten u van harte welkom in een van onze hotels op de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling of Ameland of in Amsterdam, Delft, Rotterdam, Garderen (Veluwe), Raalte en Leeuwarden, .

Corporate login aanvragen

Voor bedrijven is het mogelijk om een corporate login te krijgen. Op deze manier kunt u te allen tijde een reservering maken voor de prijs die u met een van onze hotels contractueel heeft vastgelegd.

Boekt u regelmatig zakelijke overnachtingen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van een corporate contract te bespreken. U kunt dan tevens via deze website boeken met uw eigen bedrijfslogin.

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…