WestCord Hotels

Veelgestelde vragen

Algemeen

Veel WestCord Hotels bieden parkeergelegenheid bij het hotel. De kosten zijn afhankelijk van het hotel waar je verblijft. Sommige hotels bieden zelfs gratis parkeergelegenheid. Het is niet mogelijk om vooraf een parkeerplek te reserveren.

 

De check-in en check-out tijden hangen af van het hotel waar je verblijft. Hieronder vind je een overzicht van deze tijden. De check-in tijden blijven wel afhankelijk van of je kamer al schoon is. Bij drukke dagen kan het voorkomen dat we de kamer nog voor je in orde aan het maken zijn wanneer je incheckt, want we willen uiteraard wel dat je een schone kamer betreedt.

Early check-in? Dat kan op basis van beschikbaarheid, mits je kamer al schoon en klaar is. Helaas kunnen we dat niet garanderen. Verwacht je later op de avond aan te komen? Dan adviseren we je om ons hierover ook te informeren.

Inchecken vanaf 15:00 uur

In alle WestCord Hotels behalve Strandhotel Seeduyn, ApartHotel Boschrijck, Hotel Schylge en Hotel de Wadden.

Inchecken vanaf 15:30 uur

Hotel de Wadden

Inchecken vanaf 16:00 uur

Strandhotel Seeduyn
ApartHotel Boschrijck
Schylge

Uitchecken tot 10:00 uur

Strandhotel Seeduyn
ApartHotel Boschrijck
Schylge

Uitchecken tot 11:00 uur

In alle WestCord Hotels, behalve Hotel New York, Strandhotel Seeduyn, ApartHotel Boschrijck, Hotel Schylge en de Amsterdamse hotels.

Uitchecken tot 12:00 uur

  • Hotel New York
  • WestCord City Centre Hotel Amsterdam
  • WestCord Art Hotel Amsterdam
  • WestCord Fashion Hotel Amsterdam

Ja, er zijn meerdere WestCord Hotels welke mindervaliden hotelkamers aanbieden. Hieronder vind je een overzicht. Voor de exacte voorzieningen in de kamer, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het hotel.

Fashion Hotel Amsterdam

Art Hotel Amsterdam 4-stars

Hotel Delft

ss Rotterdam

Hotel New York in Rotterdam

WTC Hotel Leeuwarden

Strandhotel Seeduyn op Vlieland

Hotel Schylge op Terschelling

Hotel Noordsee op Ameland

Hotel de Veluwe

Ja, je kunt bij ons een WestCord cadeaubon bestellen. Deze kunnen bijvoorbeeld ook ingeleverd worden voor een lunch of diner. Wij sturen de voucher als leuk cadeaupakketje toe. Bekijk de mogelijkheden op WestCord Cadeaubon

Dat is mogelijk. Wil je bijvoorbeeld een flesje wijn op de kamer laten zetten, een diner aanbieden of heb je een andere leuke verrassing? Neem contact op met het desbetreffende hotel om de mogelijkheden te bespreken!

Dat kan gebeuren! Neem contact op met het hotel waar je verbleven bent, zij kunnen bij de Lost & Found nagaan of het gevonden is.

Als je naar Vlieland of Terschelling vertrekt, wordt de overtocht verzorgd door Rederij Doeksen vanaf Harlingen. Voor boottickets en alle informatie over de overtocht, kun je terecht bij Rederij Doeksen. Naar Vlieland is het niet toegestaan om de auto mee te nemen. In Harlingen zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Voor de overtocht naar Ameland, vertrek je vanaf Holwerd met Wagenborg Passagiersdiensten. Hier kun je je boottickets kopen en vind je alle informatie omtrent de overtocht.

Een twin bed bestaat uit twee beddelen (twee eenpersoons bedden). Een double bed is een tweepersoons bed.

Bij verschillende WestCord Hotels kun je gebruik maken van de fitness faciliteiten. Sporten bij WestCord Hotels kan bij een aantal hotels ook in combinatie met een bezoek aan het wellness center. Uitermate geschikt om te onthaasten, ontspannen en gezond bezig te blijven! Bekijk hier een overzicht van alle WestCord Hotels met fitness faciliteiten.

Reserveren

Ja, tegenwoordig kun je bij ons ook met iDEAL betalen.

Heb je vragen over online reserveren? Neem dan rechstreeks contact op met het desbetreffende hotel.

Voor 2024 geldt de volgende toeristenbelasting:

Amsterdam: 12,5% per kamer per nacht

Rotterdam: 6,5% per kamer per nacht

Leeuwarden: €1,65 p.p. per nacht

Delft: €3,80 p.p. per nacht

Vlieland: €2,05 p.p. per nacht

Terschelling: €1,78 p.p. per nacht

Ameland: €1,59 p.p. per nacht

Garderen (de Veluwe): €1,50 per persoon

Je hond is van harte welkom in de volgende WestCord Hotels:

ApartHotel Boschrijck op Terschelling

Hotel Noordsee op Ameland

Strandhotel Seeduyn op Vlieland

Dit is op aanvraag, gelieve dit van te voren aan te geven.

Meer informatie? Bekijk de pagina over huisdieren bij WestCord Hotels.

Baby’s van 0 tot 2 jaar verblijven gratis bij WestCord Hotels op de Waddeneilanden. De kosten voor het gebruik van een babybedje zijn €25 per nacht.

Voor kinderen van 2 tot 9 jaar gelden aangepaste kindertarieven, deze variëren per hotel en worden vermeld tijdens het reserveren.

WestCord Hotel Salland is per 1 september 2020 verkocht. Reserveren is helaas niet meer mogelijk via deze site.

Annuleren of wijzigen

Als je online een reservering hebt gemaakt, kun je deze wijzigen of annuleren via ‘Mijn Reservering‘ rechtsboven in het scherm. Je kunt je reservering opzoeken door je e-mailadres  i.c.m. het reserveringsnummer welke op je bevestiging staat in te voeren. Neem anders contact op met het desbetreffend hotel waar je hebt gereserveerd.

Let op! Het is niet mogelijk om een Non-Refundable (Hot Deal) reservering met restricties te annuleren of te wijzigen.

Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Ga dan naar de contact pagina en neem contact op met het betreffende hotel.