Een klassieke Franse keuken, gelegen aan de baai van West-Terschelling

Restaurant Op West

Restaurant Op West

Het fine dining restaurant in Hotel Schylge

Restaurant Op West is gelegen aan de baai van West-Terschelling en heeft een Frans Mediterraanse keuken. Je kunt hier culinair dineren en genieten van meer dan 60 mooie wijnen. Je hebt een prachtig uitzicht op de jachthaven en de Waddenzee. In de zomer kun je terecht op het bloemrijke terras, in de winter brandt de gezellige open haard. Er worden seizoensgerechten geserveerd waarin eilander producten zijn verwerkt. De wijnkaart biedt een uitgebreide keuze voor de echte wijnliefhebber. Ook voor een lunch of een drankje op het gezellige terras of in de serre verwelkomen we je graag!

In de nautisch gezellige ambiance van het restaurant worden seizoensgebonden gerechten geserveerd waarin eilander producten zijn verwerkt.

We vragen u rekening te houden met het volgende

Maatregelen COVID-19

  • WestCord WE Care

    Wij volgen de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Dat alles hebben wij vertaald in een speciaal WestCord ‘WE Care’ programma.

Meer over Restaurant Op West

Keukenbrigade

Het keukenteam werkt elke dag aan culinaire creaties in Restaurant Op West. Met veel passie koken zij pure, eerlijke gerechten met oog voor smaakvolle streekproducten!

Wijn

Voor mooie wijn & spijs combinaties ben je bij Restaurant Op West aan het juiste adres. Onze gastheer helpt graag met het uitzoeken van de juiste wijnen bij de gekozen gerechten. Restaurant Op West biedt maar liefst 60 wijnen!

Terras

Met mooi weer geniet je op het bloemrijke panoramaterras met prachtig uitzicht over de jachthaven met daarachter de altijd wisselende verschijningen over het Wad. Ook leuk: in de zomer wordt het ontbijt ook op het terras geserveerd.

Chef

Restaurant Op West staat sinds 2021 onder leiding van chef-kok Robin Stuitje. Door zijn team wordt hij omschreven als een gedisciplineerde, hardwerkende én nuchtere chef. Samen hebben ze een nieuwe menukaart opgezet, vol unieke smaakbelevingen met Italiaanse invloeden.

Contact

Restaurant Op West
(In Hotel Schylge)
Burg. v. Heusdenweg 37
8881ED Terschelling

Tel: +310562442111
E-mail: schylge@westcordhotels.nl

Dagelijks geopend, maandag t/m zondag: 12:00 – 22.00.