Een klassieke Franse keuken, gelegen aan de baai van West-Terschelling

Restaurant Op West

Restaurant Op West

Het fine dining restaurant in Hotel Schylge

Restaurant Op West is gelegen aan de baai van West-Terschelling en heeft een klassieke Franse keuken. Je kunt hier culinair dineren en genieten van meer dan 40 mooie wijnen. Je hebt een prachtig uitzicht op de jachthaven en de Waddenzee. In de zomer kun je terecht op het bloemrijke terras, in de winter brandt de gezellige open haard. Er worden seizoensgerechten geserveerd waarin eilander producten zijn verwerkt. De wijnkaart biedt een uitgebreide keuze voor de echte wijnliefhebber. Ook voor een lunch of een drankje op het gezellige terras of in de serre verwelkomen we je graag!

In de nautisch gezellige ambiance van het restaurant worden seizoensgebonden gerechten geserveerd waarin eilander producten zijn verwerkt.

Meer over Restaurant Op West

Chef

Arne Vos werkt samen met zijn keukenteam aan culinaire gerechten. Zijn werkervaring heeft hij onder andere opgedaan in België en Zwitserland. Ook kookte hij tijdens The World Voyage 1995 bij de Holland America Line op het ss Rotterdam.

Wijn

Voor mooie wijn & spijs combinaties ben je bij Restaurant Op West aan het juiste adres. Onze gastheer helpt graag met het uitzoeken van de juiste wijnen bij de gekozen gerechten. Restaurant Op West biedt maar liefst 45 wijnen!

Terras

Met mooi weer geniet je op het bloemrijke panoramaterras met prachtig uitzicht over de jachthaven met daarachter de altijd wisselende verschijningen over het Wad. Ook leuk: in de zomer wordt het ontbijt ook op het terras geserveerd.

Reserveren en openingstijden

Dagelijks geopend, maandag t/m zondag: 18.00 - 21.00.

Let op: dit is een reserveringsaanvraag. Het restaurant neemt contact met je op om de reservering te bevestigen.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • :
  • Heb je speciale wensen? Wil je bijvoorbeeld iemand verrassen, of heb je een allergie? Laat het ons weten!

Contact

Restaurant Op West
(In Hotel Schylge)
Burg. v. Heusdenweg 37
8881ED Terschelling

Dagelijks geopend, maandag t/m zondag: 18.00 – 21.00.