Vlieland is een verademing...

Boek dit arrangement

Kies hotel

Vlieland

,

Vlieland is een verademing...

Op zee en ver van de woelige wereld, daar ligt Vlieland. Er heerst een weldadige rust. Prachtige zandstranden strekken zich aan de noordkant uit over de lengte van het eiland.

Prachtig Vlieland

Het prachtige Vlieland

Je beweegt je er te voet of op de fiets. Auto’s zijn er voor niet-eilanders niet toegestaan. Vlieland staat bekend om haar knusse en dorpse karakter. De gezellige Dorpsstraat in Oost-Vlieland is het hart van het eiland. Het eiland is klein en knus, al lopend en fietsend kun je het eiland ontdekken.

vlieland-strand

De Waddeneilanden hebben de meeste zonuren van Nederland!

Op Vlieland vind je prachtige zandstranden die zich uitstrekken aan de noordzijde van het eiland. Aan de zuidzijde vormt de horizon. Hier zijn er bossen en het prachtige duingebied ‘Kroonpolders’. Het eiland eindigt in de zandvlakte ‘de Vliehors’. Het eiland wordt gedomineerd door de 18 meter hoge vuurtoren op de 45 meter hoge Vuurboetsduin. De gevels in het dorp herinneren aan oude tijden. In het enige dorp op het eiland, Oost-Vlieland, vind je leuke winkeltjes en gezellige cafés en restaurants.

De rode kabouter

De vuurtoren op Vlieland wordt ook wel ‘de rode kabouter’ omdat deze ‘slechts’ 18 meter hoog is!

Heerlijk dineren op Vlieland

Op Vlieland kan je terecht voor een heerlijk diner of goed glas wijn! Ieder restaurant is uniek, met zijn eigen thema en keuken. Ontdek de restaurants van Hotel de Wadden en Strandhotel Seeduyn.

strandhotel seeduyn op vlieland

Reisinformatie Vlieland

Hier vind je alle reisinformatie zodat je in alle rust je trip naar Hotel de Wadden of Strandhotel Seeduyn kunt voorbereiden.

Boek dit arrangement

Kies hotel

Vlieland

,