Een overzicht van onze

Restaurants en bars

Culinair genieten bij WestCord Hotels

Een overzicht van al onze restaurants en bars in onze hotels

Ontdek de keuken van het prestigieuze ss Rotterdam, geniet op grote hoogte in Restaurant élevé in Leeuwarden of proef de fusion gerechten uit de keuken van Café Jakarta in Amsterdam. Ook op de Waddeneilanden kunt je bij ons terecht voor een heerlijk diner of goed glas wijn! Ieder restaurant is uniek, met zijn eigen thema en keuken.

Delft

BLUE Dining

In dit sfeervolle restaurant in WestCord Hotel Delft kun je terecht voor zowel lunch als diner. Net als onze lobby is BLUE dining gebaseerd op het thema ‘Royal Fairy Tale’. De Mediterraanse keuken vormt de basis van ons concept.

BLUE dining

De Wapenkamer

Welkom in De Wapenkamer in het historische Hotel Arsenaal. Een plek waar je heerlijk kunt genieten van verfijnde wijn-spijscombinaties met een knipoog naar de geschiedenis.

De Wapenkamer

Rotterdam

Groningen

Café Willem Albert

Café Willem Albert ligt op de begane grond van The Market Hotel en biedt de mogelijkheid om uitgebreid te dineren, maar ook om een borreltje te doen aan de bar of op het ruime terras. ’s Zomers is het heerlijk vertoeven op het terras aan de Grote Markt en kun je urenlang genieten van de zon en de gezellige stadse drukte.

Café Willem Albert

Eindhoven

Brasserie Lumen

Ontdek een culinaire reis vol verrassingen in Brasserie Lumen, waar de keuken een harmonieuze mix is van Italiaanse, Franse en mediterrane invloeden. Laat je betoveren door de heerlijke smaken van onze “Fritalian” keuken, waar klassieke brasseriegerechten een unieke twist krijgen.

Brasserie Lumen