Prachtig gelegen in het bos van West-Terschelling

Brasserie Boschrijck

Brasserie Boschrijck

Brasserie Boschrijck is prachtig gelegen in de bossen van West-Terschelling en biedt een kaart met verrassende gerechten en dagelijks wisselende specials.

Met lekker weer is het heerlijk vertoeven op het terras. Ook voor de lunch of borrel ben je bij ons aan het juiste adres. Speciaalbiertjes, wijn en een bittergarnituur, meer heeft een mens soms niet nodig!

Reserveren is verplicht (met uitzondering van het terras)

Maatregelen COVID-19

  • Reserveren is verplicht (met uitzondering van het terras)

    Dat kan gemakkelijk via het formulier op deze pagina, per mail of telefonisch.

  • Houd 1,5 meter afstand

    Uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen, vanaf drie personen wordt er gehandhaafd. Daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.

  • WestCord WE Care

    Wij volgen strikt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Dat alles hebben wij vertaald in een speciaal WestCord ‘WE Care’ programma

Meer informatie over
Brasserie Boschrijck

Borrel op terras WestCord ApartHotel Boschrijck-2

Terras

Brasserie Boschrijck heeft een fijn terras waar je met lekker weer kunt genieten in het zonnetje. Het terras leent zich ook voor speciale evenementen. Wil je met een gezelschap een barbecue op het terras organiseren of een high tea doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Kids & Teens

Kinderen zijn speciale gasten bij Brasserie Boschrijck. We hebben een leuke speeltuin en overdekt kinderparadijs waar ze verschillende spelletjes kunnen doen. Ook hebben we een speciaal menu voor onze kleinste gasten, maar ze mogen natuurlijk ook kiezen van de á la carte kaart!

Reserveren en openingstijden

Brasserie Boschrijck is dagelijks geopend

Ontbijt: 08.00 – 10.00 (ma-vr) en 08.00 tot 10.30 (za-zo). Lunch: 12.00 – 16.00 (dagelijks). Diner: 17.30 – 19.45 (dagelijks).

Let op: dit is een reserveringsaanvraag. Het restaurant neemt contact met je op om de reservering te bevestigen.

Contact

Brasserie Boschrijck
(In ApartHotel Boschrijck)
Sportlaan 5
8881 EP Terschelling