Zakelijke mogelijkheden

Zakelijke mogelijkheden
bij WestCord Hotels

Covid-19 update

Lees hier de laatste updates over Covid-19 en alle maatregelen die in onze hotels worden getroffen.

Van zakelijke verblijven tot een bijeenkomst...

Terug naar speciaal

Elkaar ontmoeten is een voorrecht in plaats van een vanzelfsprekendheid. Gaat u voor grijs of geeft u kleur aan uw bijeenkomst? Vier uw vergadering, omarm uw ontmoeting en maak van uw meeting een we-thing! Ervaar de vertrouwde service en aandacht van WestCord en ontdek samen de buitengewone mogelijkheden van onze iconische en inspirerende locaties. Samen terug naar speciaal!

Bekijk onze specials
westcord-hotels-vergaderen-hybride-evenementen-hwc-events

Hybride en online evenementen

Hybride en online evenementen zijn niet meer weg te denken. Hybride vergaderen biedt het beste van twee werelden, online en offline. Ook kan een evenement volledig online plaatsvinden door middel van professionele livestreams.

Verschillende hotels zijn toegespitst op hybride en online evenementen.

Bekijk de mogelijkheden

Uniek: Theatre op het ss Rotterdam

Het Theatre, gelegen op het Promenade Deck, is een prachtige zaal die met haar 336 vierkante meter perfect geschikt is voor maximaal 432 personen (inclusief balkon). De uitzonderlijke hoogte van 8 meter, het grote podium van circa 8 x 5,5 meter, het prachtig verstelbare toneelgordijn en de flexibele inrichting maken het Theatre tot een multifunctionele zaal die met name is geschikt voor concerten, dinnershows, congressen, presentaties en andere evenementen.

Alles over het Theatre
westcord-hotel-delft-meeting-room-amsterdam

Meetings & events

WestCord Hotels zijn voorzien van uitstekende faciliteiten voor een bijeenkomst, van vergadering, training, inspirerend congres tot bedrijfsfeest. Wij bieden uiteenlopende mogelijkheden voor iedere gelegenheid!

Bekijk de mogelijkheden

Van groot congres tot intieme bijeenkomst

Bekijk de verschillende vergaderzalen in de WestCord Hotels. Van de Grand Ballroom op het ss Rotterdam tot de Strandzaal in Strandhotel Seeduyn mét uitzicht op zee!

Bekijk alle zalen
westcord-hotels-ss-rotterdam-automotive-volvo

Branche oplossingen

We hebben een staat van dienst in het organiseren van succesvolle evenementen voor klanten in verschillende branches zoals de gezondheidszorg en sport- en cultuursector. Wij luisteren naar uw specifieke wensen en helpen uw doelen te bereiken.

Geschikt voor alle sectoren en branches

Zakelijk verblijven

WestCord Hotels biedt verschillende unieke hotels: aan het strand of in het centrum van de stad, van een hotel op één van de Waddeneilanden tot een artistiek hotel in Amsterdam.

Meer informatie

Bijeenkomst op de Wadden

Island Events is het evenementenbureau van WestCord Hotels op de drie mooiste Waddeneilanden: Vlieland, Terschelling en Ameland.

Meer informatie
wk-beachvolleyball-2015-ss-rotterdam-westcord-hotels

Contact

Vul het contactformulier om contact met ons op te nemen.

Nieuws en updates direct in uw inbox ontvangen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de zakelijke mogelijkheden bij WestCord Hotels.

Inschrijven nieuwsbrief

Naar het contactformulier