Hulp nodig?

Leeuwarden: trotse hoofdstad van Fryslân!

Bekijk hotels en evenementen in Leeuwarden en foto's van de hoofdstad van Friesland! Honderden monumenten, parels van musea en leuke winkeltjes. Leeuwarden heeft zelfs de leukste winkelstraat van Nederland!

Naast de vele educatieve mogelijkheden en grote ondernemingen biedt Leeuwarden veel meer. Ga naar een voorstelling, in bijvoorbeeld Stadsschouwburg De Harmonie. Kunst- en cultuur liefhebber? Bezoek de galerie ‘It Frysk Skildershûs’. Meer historie over Friesland en Leeuwarden kun je vinden in het Museum Historisch Centrum Leeuwarden of het Fries Museum.

Bekijk evenementen in Leeuwarden!

In 2018 is Leeuwarden ‘Culturele hoofdstad van Europa’.

Cultuur in overvloed, maar ook voor ontspannende activiteiten ben je in Leeuwarden aan het goede adres. Bezoek dan de waterrijke wereld van Aqua Zoo Friesland, maak een rondvaart door de grachten van Leeuwarden, probeer een Beerenburg of ga varen op de Friese meren!

Leeuwarden staat in de top 15 Nederlandse monumentengemeenten met 617 rijksmonumenteninschrijvingen.

Hotels in Leeuwarden

Evenementen in Leeuwarden

Maandag 1 januari 2018 - maandag 31 december 2018

Leeuwarden Culturele Hoofdstad

Leeuwarden mag zich in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa noemen! De moeite waard dus om koers te zetten naar het hoge noorden. Kom genieten van al het moois dat de Friese hoofdstad te bieden heeft, maak de oversteek naar de Wadden of doe het gewoon beide.

LeeuwardenWebsite bezoeken
Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…