De perfecte vergaderlocatie in Delft

Vergaderen in WestCord Hotel Delft

Efficiënt en comfortabel vergaderen in Delft

Welkom bij WestCord Hotel Delft, dé ideale vergaderlocatie op een steenworp afstand van de pittoreske binnenstad van Delft. Met een breed scala aan aantrekkelijke opties voor zowel intieme vergaderingen en trainingen als voor grootschalige zakelijke bijeenkomsten, bieden wij alles onder één dak voor al je vergaderbehoeften. Lees snel meer over vergaderen in Delft!

Vergaderzalen

Benieuwd naar onze exclusieve zalen? We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet. Foto’s zeggen veel, maar soms niet genoeg. Neem gerust contact met ons op over vergaderen in Delft voor een fysieke rondleiding op onze prachtige vergaderlocatie in Delft.

Contact

Onze kenmerken zijn onze kwaliteiten.

Hotel gemak

Gratis parkeermogelijkheid
Gratis wifi
Klimaatbehandeling
Voor iedereen toegankelijk

Vergaderen

Sfeervolle omgeving
Thuis gevoel
Eten & drinken
Flex werkplekken

Techniek

Geïntegreerde presentatiesets
Hybride mogelijkheden
Technische ondersteuning mogelijk
Nieuwste techniek mogelijk

8-uurs vergaderarrangement

Boek nu ons 8-uurs vergaderarrangement en elke 16e persoon is gratis. Dit bieden we aan inclusief ochtend & middag break. Daarnaast krijg je ook nog eens 10% korting op een activiteit in het natuurgebied de Delftse Hout.

Onze zalen bieden plaats aan kleine en grote groepen gasten. Uiteraard kijken wij graag samen met u naar de juiste zaal voor uw vergadering. Ook zijn er vele mogelijkheden voor break-out rooms tijdens uw programma.

Reserveren

Lunchafspraak of dineren?

In ons restaurant kun je terecht voor zowel lunch als diner. Net als onze lobby is BLUE Dining gebaseerd op het thema ‘Royal Fairy Tale’. De culinaire keuken vormt de basis van ons concept. We gebruiken herkenbare en eerlijke ingrediënten, verse kruiden, authentieke specerijen en mooie olijfolie. Onder de naam ‘Out of the BLUE serveren we ook internationale klassiekers.

Reserveren

Vraag naar een vrijblijvende offerte

Contact vergaderen

Wij staan je graag te woord

De perfecte beleving van een evenement, een training, of een vergadering adviseren we op basis van ervaring en kennis. Dat is onze kracht! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Telefoonnummer: +31 15 88 89 010

E-mail: reserveringen.delft@westcordhotels.nl