Hulp nodig?

WestCord Hotels is gevestigd op de mooiste plekken van Nederland!

Ontdek nieuwe en inspirerende bestemmingen en attracties dichtbij huis

Waarom naar Groningen?

Terschelling

Terschelling bestaat uit puur natuur...

Waarom naar Terschelling?

Bekijk hotels en evenementen op Terschelling en foto's van dit bijzondere eiland! Op Terschelling vind je duinvalleien, bossen 'kwelders' , een ruim 30 kilometer strand en Baai Dellewal: de enige natuurlijke baai van Nederland. Aan de oostzijde van Terschelling bevindt zich natuurreservaat 'De Boschplaat': een van de best bewaarde grote natuurgebieden in West-Europa. Een uniek gebied in Nederland!

Hotels op Terschelling

Ameland

Ameland is boeiend van begin tot eind...

Waarom naar Ameland?

Bekijk hotels en evenementen op Ameland en foto's van dit natuurrijke eiland! Ameland bestaat uit heide velden, weilanden en bossen waarin je reeën kunt zien lopen! De noordkust van Ameland is een uitgestrekt duingebied met een 27 kilometer lang zandstrand. Het strand van Ameland behoort bij de top 5 mooiste stranden van Nederland.

Hotels op Ameland

Vlieland

Vlieland is een verademing...

Waarom naar Vlieland?

Bekijk hotels en evenementen op Vlieland en foto's van dit knusse eiland! Op zee en ver van de woelige wereld, daar ligt Vlieland. Je beweegt je er te voet of op de fiets. Auto's zijn er voor niet-eilanders niet toegestaan. Er heerst een weldadige rust. Prachtige zandstranden strekken zich aan de noordkant uit over de lengte van het eiland.

Hotels op Vlieland

Garderen

Garderen... vakantiebestemming op de Veluwe

Waarom naar Garderen?

Bekijk hotels en evenementen in Garderen en foto's van de Veluwe! Garderen, omgeven door bossen, stuifzand en heide, was ooit een boerendorp maar is nu een populaire vakantiebestemming! De 14e-eeuwse toren van de Nederlands Hervormde Kerk en de 19e-eeuwse korenmolen 'De Hoop' torenen hoog boven het dorp uit en dienden vroeger als bakens voor de vissers op de Zuiderzee.

Hotels in Garderen

Amsterdam

Amsterdam, de bruisende hoofdstad van Nederland

Waarom naar Amsterdam?

Bekijk hotels en evenementen in Amsterdam en foto's van de hoofdstad van Nederland! Natuurlijk staat Amsterdam bekend om haar mooie grachten, bruggen en de vele gezellige restaurants, cafés en terrassen. Een deel van de grachtengordel staat zelfs op de UNESCO werelderfgoedlijst. Maar Amsterdam heeft zoveel meer te bieden! Bezoek één van de vele theaters, wereldberoemde musea en de ontelbare galerieën aan de Amsterdamse grachten.

Hotels in Amsterdam

Delft

Ontdek de historie van Delft...

Waarom naar Delft?

Bekijk hotels en evenementen in Delft en foto's van deze historische stad! Delft is een stad met historie en een bijzondere band met het Koninklijk Huis. Heerlijk wandelen door de autovrije binnenstad: smalle straatjes, pittoreske grachten, leuke boetiekjes en prachtige panden.

Hotels in Delft

Leeuwarden

Leeuwarden: trotse hoofdstad van Fryslân!

Waarom naar Leeuwarden?

Bekijk het hotels en evenementen in Leeuwarden en foto's van deze historische stad! Het centrum van de Friese hoofdstad ligt op slechts 15 minuten loopafstand van het WTC Hotel Leeuwarden, waar honderden monumenten, parels van musea en leuke winkeltjes te vinden zijn. Leeuwarden is niet voor niets ‘Culturele Hoofdstad van Europa’ geweest in 2018! Onderstaand treft u tal van tips en activiteiten in Leeuwarden..

Hotels in Leeuwarden

Raalte

Raalte... in het hart van Salland

Waarom naar Raalte?

Bekijk hotels en evenementen in Raalte en foto's van de Sallandse Heuvelrug! Raalte is gelegen in het hart van Salland. Het unieke dorpje is centraal gelegen tussen Zwolle, Hengelo en Deventer. De historische dorpen, boerderijen en landschappen bepalen het beeld van Salland. In Raalte ontloop je de drukte van de grote steden en geniet je van de weelderige en rustgevende natuur van Salland. Raalte biedt een gezellig en uitgebreid centrum.

Hotels in Raalte

Rotterdam

Rotterdam Make it Happen!

Waarom naar Rotterdam?

Welkom in Rotterdam Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Fonkelende wolkenkrabbers, een indrukwekkende haven, hippe restaurants en food markets, gerenommeerde musea en geweldige festivals zijn het directe resultaat van de can do mentaliteit van de Rotterdammers. Tel daarbij op de vele bijzondere attracties en city tours – per fiets, bus, boot of voet – en je snapt waarom Rotterdam is uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland 2015-2017 én Best in Travel 2016 door Lonely Planet.

Hotels in Rotterdam

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…