Vergaderen in Hotel Eindhoven

Prachtige vergaderlocatie in Eindhoven centrum

Vergaderen in de oude Philipsfabriek in Eindhoven

Vergaderen in Eindhoven doe je goed bij WestCord hotels! WestCord Hotel Eindhoven is gelegen in het bruisende centrum van Eindhoven, op slechts 10 minuten loopafstand van het treinstation en gemakkelijk bereikbaar met de auto. Daarnaast is er parkeerruimte onder het hotel en dichtbij het hotel. Zo vergader je dus op de perfecte plek: het centrum van Eindhoven. De mogelijkheden zijn eindeloos: vergaderen inclusief lunch of diner. Ook is het mogelijk om te vergaderen en overnachten in Eindhoven, bij ons in het hotel!

3 multifunctionele vergaderruimtes

In Hotel Eindhoven zijn er 3 multifunctionele zalen beschikbaar voor vergaderingen, meetings of presentaties. De zalen bevatten: gratis wifi, klimaatbehandeling, rolstoeltoegankelijkheid, een vaste beamer en daarnaast is het mogelijk om break-out zones te creëren. De vergaderruimtes hebben aansluitend een foyer en onze Brasserie Lumen verzorgt het eten tijdens het verblijf! De ruimtes kunnen omgetoverd worden naar de volgende opstellingen: theater, u-vorm, school, receptie of carré. Door deze mogelijkheden, kunnen zowel kleine als grote bijeenkomsten gerealiseerd worden. De perfecte vergaderlocatie in het centrum van Eindhoven dus!

Mogelijkheden en faciliteiten

Wil je graag een vergaderzaal huren in Eindhoven? Dan bespreken we graag de mogelijkheden, want er zijn genoeg! Zo is het mogelijk om tijdens het vergaderen, te genieten van een uitgebreide lunch, een heerlijke diner of te blijven overnachten. Ook worden de vergaderzalen voorzien van koffie, thee en andere zoetigheden. En natuurlijk is het mogelijk om de vergaderzalen om te toveren naar verschillende opstellingen. Voor ieder wat wils. Meer weten over het huren van een vergaderruimte bij ons in Eindhoven? Neem contact op via +31(0)407513500 of vul het contactformulier in!