Vergaderen in Leeuwarden

Uniek en exclusief

Vergaderen in het WTC

Met maar liefst 14 exclusieve zalen hebben we altijd iets passends. Onze zalen ademen rust en klasse, zo dragen we bij aan een succesvol overleg. Bij ons ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een flexibele en volledig verzorgende vergaderlocatie in Leeuwarden.

Zalenoverzicht

Benieuwd naar onze 14 exclusieve zalen? We hebben ze voor je op een rijtje gezet. Foto’s zeggen veel, maar soms niet genoeg. Neem gerust contact met ons op voor een fysieke rondleiding.

Bekijk alle zalen

Onze kenmerken zijn onze kwaliteiten...

Hotel gemak

Gratis parkeermogelijkheid
Overal internet
Klimaatbehandling
Voor iedereen toegankelijk

Vergaderen

Sfeervolle omgeving
Welkom thuis gevoel
Eten & drinken
Flex werkplekken

Techniek

Geïntegreerde presentatiesets
Hybride mogelijkheden
Technische ondersteuning mogelijk
Nieuwste techniek mogelijk

Tijd voor een break..!
Ontdek onze activiteiten.

Niets is zo fijn dan een productieve en inspirerende meeting. Soms is daar een tussentijdse break voor nodig. Kies daarvoor één van onze avontuurlijke breaks!

Bekijk alle mogelijkheden

Goed beginnen of afsluiten...

Benieuwd naar wat we kunnen betekenen voor een goed begin of goede afsluiter? Kies ervoor om iets toe te voegen aan jouw vergadering, hier ontstaan vaak de leukste ideeën.

Eten

Vermijd de spits na een vergadering en blijf dineren! Onze chef staat samen met zijn team klaar om een voortreffelijke smaak sensatie te creëren. Of verwen alle gasten met een heerlijke lunch vooraf. Wat de wens ook is, wij zorgen altijd voor een passend aanbod.

Slapen

Met de belofte ‘Alles onder één dak’ is het mogelijk om bij meerdaagse vergaderingen bij ons te overnachten, zeker handig als er internationale gasten komen. Maar ook zeker van toepassing als de gasten uit verschillende delen van het land komen.

Borrelen

Een lekker glas wijn of een verkoelend biertje kan soms goed doen na een inspirerende dag. De perfecte setting om als gast op een informele manier in gesprek te gaan. Komt hier soms het beste idee?

Meer weten? Neem contact met ons op.

Vergaderaanvraag Leeuwarden

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
    Geef aan wanneer de vergadering mag beginnen.
  • Voer een nummer in van 1 tot 2500.
  • Je gegevens worden maximaal 30 dagen bewaard en worden alleen gebruikt om contact met je op te kunnen nemen.

Privacyverklaring