Vergaderlocatie in Leeuwarden

Uniek, flexibel en gastvrij

De Ideale Vergaderlocatie in Friesland

 

Welkom bij WestCord WTC Hotel Leeuwarden, dé ideale vergaderlocatie in het bruisende hart van Friesland. Met een breed scala aan aantrekkelijke opties voor zowel intieme vergaderingen en trainingen als voor grootschalige zakelijke bijeenkomsten, bieden wij alles onder één dak voor al je vergaderbehoeften.

Met 14 exclusieve zalen hebben we altijd een passende ruimte beschikbaar. Onze zalen stralen rust en klasse uit, wat bijdraagt aan een succesvol overleg. Bij ons ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een flexibele en volledig verzorgende vergaderlocatie in Leeuwarden. Wij bieden altijd een passend advies op maat en denken graag met je mee.

Ons hotel is perfect bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid, waardoor het ideaal is voor zowel kleine teams als grotere groepen. Met moderne en goed uitgeruste vergaderfaciliteiten, inclusief de nieuwste technologische voorzieningen, creëren wij een professionele en productieve omgeving voor al je zakelijke bijeenkomsten.

Wat ons echt onderscheidt is de combinatie van zakelijke functionaliteit en een prachtige omgeving. Geniet van het schitterende uitzicht op de stad en laat je inspireren door de historische en culturele bezienswaardigheden in de omgeving, waardoor ons hotel de perfecte locatie is om nieuwe ideeën op te doen.

Ontdek de mogelijkheden van WestCord WTC Hotel Leeuwarden voor jouw volgende zakelijke bijeenkomst en ervaar het verschil.

Zalenoverzicht

Benieuwd naar onze 14 exclusieve zalen? We hebben ze voor je op een rijtje gezet. Foto’s zeggen veel, maar soms niet genoeg. Neem gerust contact met ons op voor een fysieke rondleiding op onze prachtige vergaderlocatie in Leeuwarden.

Bekijk alle zalen

”In het dynamische hart van Friesland zijn wij de ideale uitvalsbasis voor intieme vergaderingen, trainingen en nascholingen”

Onze kenmerken zijn onze kwaliteiten...

Hotel gemak

Gratis parkeermogelijkheid
Overal internet
Klimaatbehandling
Voor iedereen toegankelijk

Vergaderen

Sfeervolle omgeving
Welkom thuis gevoel
Eten & drinken
Flex werkplekken

Techniek

Geïntegreerde presentatiesets
Hybride mogelijkheden
Technische ondersteuning mogelijk
Nieuwste techniek mogelijk

Tijd voor een break..!
Ontdek onze activiteiten.

Niets is zo fijn dan een productieve en inspirerende meeting. Soms is daar een tussentijdse break voor nodig. Kies daarvoor één van onze avontuurlijke breaks!

Bekijk alle mogelijkheden

Goed beginnen of afsluiten...

Benieuwd naar wat we kunnen betekenen voor een goed begin of goede afsluiter? Kies ervoor om iets toe te voegen aan jouw vergadering, hier ontstaan vaak de leukste ideeën.

Eten

Vermijd de spits na een vergadering en blijf dineren! Onze chef staat samen met zijn team klaar om een voortreffelijke smaak sensatie te creëren. Of verwen alle gasten met een heerlijke lunch vooraf. Wat de wens ook is, wij zorgen altijd voor een passend aanbod.

Slapen

Met de belofte ‘Alles onder één dak’ is het mogelijk om bij meerdaagse vergaderingen bij ons te overnachten, zeker handig als er internationale gasten komen. Maar ook zeker van toepassing als de gasten uit verschillende delen van het land komen.

Borrelen

Een lekker glas wijn of een verkoelend biertje kan soms goed doen na een inspirerende dag. De perfecte setting om als gast op een informele manier in gesprek te gaan. Komt hier soms het beste idee?

Meer weten? Neem contact met ons op.

”Voor de perfecte beleving van het evenement adviseren we op basis van ervaring en kennis. Dat is onze kracht!”

Meetings & Events

tel. 058 – 233 49 02,

reserveringen.wtc@westcordhotels.nl

 

 

Vergaderaanvraag Leeuwarden

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
    Geef aan wanneer de vergadering mag beginnen.
  • Voer een nummer in van 1 tot 2500.
  • Je gegevens worden maximaal 30 dagen bewaard en worden alleen gebruikt om contact met je op te kunnen nemen.

Privacyverklaring