Hulp nodig?

Delftse Hout: vlakbij WestCord Hotel Delft!

WestCord Hotel Delft is ideaal gelegen en grenst aan de A13 en het recreatiegebied de Delftse Hout. De Delftse Hout is een prachtig recreatie- en natuurgebied met onder andere een hertenkamp, een kinderboerderij met waterspeelplaats, een strand en een camping.

Het meest bekend van de Delftse Hout is de Grote Plas, ontstaan in de jaren ’70 na onteigening van weilanden. Rondom deze plas is het mogelijk om heerlijk te recreëren of om even een pauze te nemen na een intensieve vergadering of training en te genieten van de natuurrijke omgeving.

Wij kennen de allerleukste plekken van én in Delft en de Delftse Hout!

Kom je dus bij WestCord Hotel Delft vergaderen of overnachten en ben je nog opzoek naar een leuke activiteit tijdens een personeelsuitje, bijeenkomst of teambuilding? Wij kennen de allerleukste plekken van én in Delft en de Delftse Hout en weten waar jij geweest moet zijn! Wij voorzien je graag van uitgebreid advies zodat alles tot in de puntjes geregeld is.

Neem nu contact op voor meer informatie met WestCord Hotel Delft via delft@westcordhotels.nl of +31(0)15 888 9010.

Voor het organiseren van outdoor/teambuildingactiviteiten in Delftse Hout werken wij graag samen met Van der Kruit SportEventsinfo@vanderkruit.nl of 06-10 55 90 64.

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…