Faciliteiten

Zwembad
Achter de receptie is het overdekte zwembad. Deze is voor hotelgasten vrij toegankelijk en op eigen risico. Het overdekte zwembad is geopend van 09:00 uur tot 21:00 uur. Het zwembad is 1.40 meter diep. Wij verzoeken u vriendelijk voor u het water ingaat eerst de douche te gebruiken. Het is niet toegestaan te duiken. Er is geen badmeester: wij verzoeken u zelf uw zwemmende kinderen in de gaten te houden. Houdt u tevens rekening met uw medezwemmers. Handdoeken zijn in het zwembad aanwezig. Helaas kunnen we het gebruik van een bal in het zwembad niet toestaan.

Sauna
Het gebruik van sauna en Turks stoombad dient u bij de receptie vooraf te reserveren. Mocht de sauna nog niet aanstaan, dan heeft deze 45 minuten de tijd nodig om op temperatuur te komen. Het is niet mogelijk de sauna volledig af te huren. Handdoeken zijn aanwezig. De openingstijden zijn van 09:00 tot 21:00 uur.

Badjassen
Badjassen kunt u bij de receptie huren à € 5,00 per stuk per verblijf.

Fietsenstalling
U kunt uw fietsen plaatsen in de fietsenstalling aan de binnentuin aan de achterzijde van het hotel. Het is niet toegestaan uw fietsen ergens anders te plaatsen.

Fietsenverhuur
Bij de receptie kunt u verschillende soorten fietsen voor jong en oud huren, vraag naar de uitgebreide mogelijkheden.