Culturele Citytrip Arcadia 2022

Arcadia Arrangement

Boek dit arrangement

Alle hotels
,
WestCord Hotels logo small

Dit arrangement is helaas niet meer beschikbaar.

De geldigheid van dit arrangement liep af op 15 augustus 2022.

U wordt doorgestuurd naar het arrangementen overzicht over 5 seconden...

Arcadia Arrangement

Arcadia 2022, het vervolg op Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018, gaat vanaf 6 mei van start! 100 dagen lang staan er allerlei projecten en festiviteiten op het programma rondom de vraag: ”In wat voor wereld wil jij wonen?” Arcadia kunstenaars tonen hun creatieve interpretatie op die vraag. Laat je meevoeren, ga op ontdekking en laat je inspireren om jouw perspectief op het creëren van een gezonde samenleving in een duurzame wereld te vormen.

Ga ook letterlijk op reis naar Leeuwarden en boek je culturele citytrip met ons Arcadia Arrangement.

 

Arcadia Arrangement
v.a. €78 p.p.

Arrangement details

v.a. 2 personen
1 nacht(en)
WTC Hotel Leeuwarden
Leeuwarden

Arcadia Arrangement vanaf €78,- p.p.

Ter ere van deze mooie cultuurzomer, Arcadia 2022, hebben we een feestelijk arrangement samengesteld om alles uit jouw culturele citytrip te halen!

Geniet bij aankomst van een welkomstdrankje in de Skybar, op de elfde verdieping, met prachtig panoramisch uitzicht over de stad. Je verblijft in een luxe hotelkamer in ons viersterrenhotel, waarna je ‘s ochtends zo aanschuift bij ons uitgebreid ontbijtbuffet. Helemaal opgeladen om je culturele dag te beginnen. Bezoek het Fries Museum en ontdek de culturele festiviteiten in de stad.

  • Overnachting vanaf Comfort Room
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Welkomstdrankje in de Skybar
  • Entreeticket Fries Museum *

Oant Gau!

Boek nu

 

*De entreetickets  voor het Fries Museum, hebben wij bij de receptie voor je klaarliggen en ontvang je bij check-in. Wil je zeker zijn van een bepaald tijdstip, dan raden wij aan om alvast toegang te reserveren via www.friesmuseum.nl/tickets . Het museum heeft een beperkte capaciteit en kan daarmee uitverkocht geraken. We raden dus aan om je tijdslot zo snel mogelijk te reserveren. Dit kan door online te kiezen voor de optie “Ik heb al een kaartje”. Na reservering ontvang je een e-ticket. Onze medewerkers van receptie willen dit ook voor je doen, mocht je dat liever willen. Neem hiervoor contact op met 058 233 4900 

Algemene voorwaarden

  • Boekbaar 6 mei t/m 18 augustus 2022
  • Prijs op basis van twee persoonsbezetting
  • Excl toeristenbelasting €1,65
  • Vrijdag en zaterdag weekendtoeslag €5,- per persoon per nacht
  • Vanaf Comfort Kamer
  • Entreeticket Fries Museum ontvang je bij check-in in het hotel. We adviseren alvast een tijd te reserveren om zeker te zijn van een bepaald tijdstip via www.friesmuseum.nl/tickets. Kies vervolgens voor de optie “Ik heb al een kaartje”. Na reservering ontvang je de e-ticket.

Boek dit arrangement

Alle hotels
,