Back to Basic

Ontspannen op de Wadden

WestCord Hotels logo small

Dit arrangement is helaas niet meer beschikbaar.

De geldigheid van dit arrangement liep af op 28 maart 2024.

U wordt doorgestuurd naar het arrangementen overzicht over 5 seconden...

Ontspannen op de Wadden

Kom met ons mee terug naar de kern en laad volledig op, op de betoverende Waddeneilanden: Vlieland, Terschelling en Ameland. Allemaal met het werelderfgoed in de achtertuin!

Waddenzee Werelderfgoed 

De Waddeneilanden zijn meer dan gewoon eilanden; het is UNESCO-werelderfgoed en wordt liefkozend de “modderige schatkist” genoemd. Met een overvloed aan biodiversiteit van meer dan 10.000 soorten planten en dieren. Het behoort tot ‘s werelds meest waardevolle gebieden en wordt beschermd vanwege zijn unieke ecosysteem. Daarnaast fungeert de Waddenzee als een cruciale halteplaats voor meer dan 10 miljoen trekvogels, een waar vogelparadijs. Voor vogelaars zijn de Waddeneilanden dan ook een perfecte plek om vogels te spotten. Wij koesteren dit erfgoed en hebben op elk eiland onze eigen Waddenzee Werelderfgoed Ambassadeurs om het buitengewone verhaal van de Waddenzee te delen.

Onthaasten in natuur

Laat de files, de deadlines en de hectiek achter je en omarm de natuur. Er is hier genoeg te beleven: ga heerlijk fietsen door de duinen,  maak ontspannende wandelingen op de uitgestrekte stranden, kom vogels spotten in het vogelparadijs en geniet van het geluid van het ruizen van de zee. Dit is jouw uitnodiging om te vertragen, te ontspannen en opnieuw in contact te komen met de natuur, back to basic

Boek nu onze speciale Harry Lezersreis Wadden hotelarrangement in één van onze hotels op Ameland, Vlieland of Terschelling en gun jezelf 3 dagen pure ontspanning. 

Ontspannen op de Wadden
v.a. €114 p.p.

Arrangement details

Ameland
Vlieland
Terschelling

Lezersreis HARRY! Wadden Hotelarrangement, vanaf €114,- p.p. o.b.v. 2 personen

Kom volledig tot rust op één van onze vijf hotels op de Waddeneilanden. Na een frisse wandeling in de natuur, trek je terug en warm jezelf op met een warme kop chocolademelk (met slagroom).  Geniet van twee luxe hotelovernachtingen inclusief ontbijtbuffet en laad je weer volledig op.  Je komt gegarandeerd weer vol energie terug van het eiland.

 

 • 2x Hotelovernachting
 • 2x Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Warme chocolademelk met slagroom
 • Gratis fiets- en wandelroutes
 • Gebruik binnenzwembad

 

Hotel Noordsee

Boek nu

Strandhotel Seeduyn

Boek nu

Hotel de Wadden

Boek nu

Hotel Schylge

Boek nu

ApartHotel Boschrijck

Boek nu

Algemene voorwaarden

 • Verblijf is mogelijk van 1 november t/m 28 maart 2024
 • Basis 2 pax per kamer op basis van beschikbaarheid
 • Prijs is exclusief toeristenbelasting
 • Feestdagen uitgesloten van reserveringen
 • Fietsen zijn optioneel en kunnen aan het einde vd boeking worden toegevoegd
 • Boschrijck: excl. €49,50 eindschoonmaak per appartement
 • Gasten bij Boschrijck kunnen gebruik maken van het naastgelegen openbaar zwembad De Dôbe, gasten De Wadden kunnen gebruik maken van het zwembad van Strandhotel Seeduyn.