Hotel op 20 minuten van Den Haag

WestCord Hotel Delft

WestCord Hotel Delft

Uitstekende bereikbaarheid vanuit Den Haag per auto, ov of zelfs de fiets

Op zoek naar een dagje uit vanuit WestCord Hotel Delft of een hotel in de buurt van Den Haag? Door de gunstige ligging van WestCord Hotel Delft ben je zo in Den Haag (en Scheveningen)! Met de auto ben je ongeveer 20 minuten onderweg naar het centrum van Den Haag en met de fiets zo’n 35 minuten. Het hotel ligt aan de A13 en beschikt over een ruime parkeerplaats (100 plaatsen) waar je als gast gratis kunt parkeren.

Wat te doen in Den Haag

Dat Den Haag een belangrijke stad is weten we natuurlijk allemaal. Zowel politiek en cultureel, als voor toeristen. Je kunt de mooiste kunst vinden in het Mauritshuis of de wereldberoemde werken van Escher aanschouwen in het paleis. Of maak een rondleiding door politiek Den Haag!

Dagje Den Haag

Reisinformatie met de auto

WestCord Hotel Delft

Vanuit Den Haag: volg de A12 richting Rotterdam/Amsterdam/Utrecht. Neem de afslag A13 richting Delft/Rotterdam. Neem afslag 9 (Delft). Sla linksaf bij de eerste stoplichten (Oostpoortweg). Bij de volgende stoplichten rechtdoor. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar rechts. WestCord Hotel Delft bevindt zich aan je rechterzijde.

Kijk voor meer reisinformatie naar de binnenstad van Den Haag op onze reisinformatie pagina, of op de site van Den Haag. Bekijk hier de status van alle wegwerkzaamheden en ga goed voorbereid op weg!

WestCord Hotel Delft heeft een ideale ligging voor bezoek aan Delft, Den Haag en Scheveningen!