Hulp nodig?

Eén van de mooiste maar zwaarste marathons van Nederland

Tijdens de Berenloop Terschelling lopen de deelnemers door de duinen en de bossen, over schelpenpaden en zélfs over het strand!

Elk jaar, begin november staat Terschelling in het teken van de Berenloop. Door de jaren heen is dit hardloopevenement enorm populair geworden en zijn de startbewijzen snel uitverkocht. Niet alleen het geweldige parcours maakt deze marathon bijzonder, de hele sfeer rondom de Berenloop draagt bij aan het succesvolle evenement. In 2016 is de Berenloop Terschelling op zondag 6 november.

“De sfeer op het eiland, de vrijwilligers en toeschouwers maken de Berenloop Terschelling tot een groot succes.”

Tijdens de Berenloop is er voor ieder wat wils. Hardlopers kunnen kiezen uit de hele of halve marathon en voor de kids is er de Jeugdloop. De Brandaris, het gezicht van Terschelling, is het start- en eindpunt van de marathon. Op zaterdagochtend start de Kleintje Berenloop, een hardlooptocht van 5 of 10 kilometer. Deze tocht start voor WestCord ApartHotel Boschrijck.

Overnachten tijdens de Berenloop Terschelling?

Ben je deelnemer van de Berenloop of kom je de deelnemers aanmoedigen? Slapen kan bij ons in Hotel Schylge én ApartHotel Boschrijck!

Berenloop Terschelling

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…