Puur natuur op Terschelling!

Terschelling bestaat uit puur natuur...

Boek dit arrangement

Kies hotel

Terschelling

,

Terschelling bestaat uit puur natuur...

Op Terschelling vind je duinvalleien, bossen 'kwelders' , een ruim 30 kilometer strand en Baai Dellewal: de enige natuurlijke baai van Nederland. Aan de oostzijde van Terschelling bevindt zich natuurreservaat 'De Boschplaat': een van de best bewaarde grote natuurgebieden in West-Europa. Een uniek gebied in Nederland!

baai-hotels-terschelling-Hotel Schylge

Activiteiten op Terschelling

Er zijn tal van activiteiten te doen op Terschelling. Maak bijvoorbeeld een mooie fietstocht door de duinen, ga paardrijden op het strand of maak een wandeling door de bossen. Watersportliefhebbers kunnen genieten van surfen, kitesurfen, zeilen en meer. Daarnaast heeft Terschelling een rijke geschiedenis en cultuur, wat te zien is in de verschillende musea en historische gebouwen op het eiland.

Eco safari Terschelling: een unieke en duurzame natuurbeleving

Ontdek de prachtige natuur van Terschelling met Eco Safari Terschelling. Spot wilde dieren en leer meer over de geschiedenis, cultuur en ecosysteem van het eiland onder begeleiding van ervaren natuurgidsen. Er zijn een ochtend- en avondsafari’s beschikbaar! De elektrische wagen brengt je naar de mooiste plekjes, zoals de Boschplaat – een uniek natuurgebied waar verder geen gemotoriseerd verkeer is toegestaan.  Beleef Terschelling op een unieke en duurzame manier met Eco Safari Terschelling.

Eco Safari biedt tevens de mogelijkheid om opgehaald te worden bij Hotel Schylge voor nog meer gemak tijdens jouw trip!

Meer informatie
Wadlopen Terschelling

Wadlopen met oesterproeverij

Ervaar de Waddenzee op een unieke manier met wadlopen met oesterproeverij van Puur Terschelling. Loop over het wad met een ervaren gids en spot verschillende schelpdieren. Na de tocht wacht een culinaire verrassing: een oesterproeverij en een glas wijn of champagne. Perfect voor een privé tour of groepen tot 10 personen. Beleef deze culinaire en unieke ervaring op Terschelling!

Boek nu

Betoverend strand van Terschelling

30 Kilometer lang en 1 kilometer breed

 

Uitgestrekte stranden

 

Heelijk vertoeven

Boek dit arrangement

Kies hotel

Terschelling

,