ss Rotterdam & Hotel New York

De leukste fietsarrangementen

Ga toch fietsen!

In Rotterdam vind je bijzondere attracties, architectuur en natuur. Ontdek de leukste plekjes op de fiets! Het ss Rotterdam & Hotel New York, iconen van de stad, hebben beide een fantastisch fietsarrangement samengesteld. Ontdek het snel!

Over het ss Rotterdam

Welkom op het meest imposante en prestigieuze schip van Rotterdam: het ss Rotterdam. Dit schip was hét vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Ervaar de allure en rijke historie van toen.Bij het ss Rotterdam kun je niet alleen heerlijk overnachten, maar het is ook een uitstekende locatie om te dineren, te trouwen of evenementen te organiseren!

Meer over het ss Rotterdam
hotel_new_york_rotterdam_extpier4

Over Hotel New York

Hotel New York is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn op de Kop van Zuid in Rotterdam. Waar vroeger duizenden landverhuizers vol hoop op een beter leven vertrokken naar Noord-Amerika, komen gasten tegenwoordig in een bijzondere sfeer overnachten, eten, drinken, trouwen, vergaderen en feesten. Als je Hotel New York binnenstapt, ervaar je het: hier gebeurt het. En de nostalgie is nog overal te voelen.

Meer over Hotel New York