Sportief & gezond

WestCord Hotels met fitness faciliteiten

Fitness faciliteiten bij WestCord Hotels

Bij verschillende WestCord Hotels kun je gebruik maken van de fitness faciliteiten. Bij enkele hotels worden er groepslessen of personal training (tegen betaling) gegeven. Sporten bij WestCord Hotels kan bij een aantal hotels ook in combinatie met een bezoek aan het wellness center. Uitermate geschikt om te onthaasten, ontspannen en gezond bezig te blijven!

Strandhotel Seeduyn op Vlieland

In Strandhotel Seeduyn op Vlieland is een fitness ruimte ingericht waar je tijdens je verblijf gratis gebruik van kunt maken. Daarnaast beschikt Strandhotel Seeduyn ook over tennisbanen en natuurlijk zijn er talloze wandel- en fietsroutes in de directe omgeving van het hotel.

Bekijk Strandhotel Seeduyn

WTC Hotel Leeuwarden

Als gast van WTC Hotel Leeuwarden kun je tegen betaling (€9,50) gebruik maken van de fitness faciliteiten (cardio en kracht) in het hotel. Daarnaast zijn een sauna en massagesalon We Do Massage ook gevestigd in het hotel, daar kun je terecht voor een rustgevende massage. Gasten die rechtstreeks bij het hotel boeken krijgen gratis toegang tot de wellness faciliteiten!

Bekijk WTC Hotel Leeuwarden

Hotel Jakarta Amsterdam

WellCome Wellness, met een ruim aanbod fitness faciliteiten, in Hotel Jakarta staat voor innerlijke rust, sereniteit en een luxe ambiance gecombineerd met Indonesische invloeden en elementen. Onze hotelgasten mogen gratis gebruik maken van het zwembad, de fitness en de sauna om volledige tot rust te komen tijdens hun verblijf.

Bekijk Hotel Jakarta Amsterdam

Fashion Hotel Amsterdam

In Fashion Hotel Amsterdam vind je WellCome Wellness, het luxe wellness center van WestCord Hotels, inclusief fitness ruimte en beauty- en massagesalon. Als hotelgast van Fashion Hotel Amsterdam kun je gratis gebruik maken van de fitness faciliteiten en het verwarmde binnenzwembad in WellCome Wellness. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om -tegen betaling- groepslessen te volgen, zoals yoga of pilates en kun je een ontspannende massage of behandeling reserveren. Gasten die rechtstreeks boeken ontvangen gratis toegang tot de sauna!

Bekijk Fashion Hotel Amsterdam

Hotel Delft

WestCord Hotel Delft heeft een samenwerking met More Than Fitness. More Than Fitness is gesitueerd op de 5e verdieping van het hotel. In deze fitness ruimte kun je als gast gratis gebruik maken van de sportfaciliteiten. Er is ook de mogelijkheid om personal training te krijgen, fysiotherapie of een ontspannende massage.

Bekijk WestCord Hotel Delft

ApartHotel Boschrijck

Er is een fitnessruimte aanwezig in het hotel, hier kunnen hotelgasten gratis gebruik van maken. Voor het gebruik van de fitnessruimte is een fitnesspasje nodig. Deze is te verkrijgen bij de receptie.

De fitnessruimte is geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur.

Bekijk ApartHotel Boschrijck