We gaan eropuit!

Boek direct

Alle hotels
,

Pinksterplannen!

Voor je het weet is het Pinksteren, lekker genieten van een extra lang weekend! Heb jij al plannen? Wees er snel bij voor de allerlaatste kamers, bijvoorbeeld in de Friese hoofdstad, in 2018 culturele hoofdstad van Europa!

WTC Hotel Leeuwarden

Als perfecte uitvalsbasis voor je bezoek aan het historische Leeuwarden, biedt WTC Leeuwarden alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf. Ga je op de culinaire tour? Dan ben je bij Restaurant élevé aan het juiste adres. Sportieveling? Leef je uit in de fitness en ontspan daarna volledig in de wellness.

Meer over WTC Hotel Leeuwarden

Hotel Jakarta Amsterdam

Een uniek energieneutraal 4-sterrenhotel in Amsterdam waar twee werelden samen komen. Waar vroeger de lijndienst vertrok naar Jakarta, ligt nu een groene oase in het centrum van Amsterdam. Hotel Jakarta Amsterdam biedt 200 luxe kamers met Indonesische invloeden.

Meer over Hotel Jakarta Amsterdam

ss Rotterdam

Welkom op het meest imposante en prestigieuze schip van Rotterdam: het ss Rotterdam. Dit schip was hét vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Ervaar de allure en rijke historie van toen.Bij het ss Rotterdam kun je niet alleen heerlijk overnachten, maar het is ook een uitstekende locatie om te dineren, te trouwen of evenementen te organiseren!

Meer over het ss Rotterdam

Boek direct

Alle hotels
,