Donderdag 31 maart 2022

Recruitment Dag Waddeneilanden

Ga jij het avontuur aan?

Genieten van het eiland en geld verdienen! Kom naar de Recruitmentdag op donderdag 31 maart 2022, tussen 16.00 tot 20.00 uur in Leeuwarden.

Heb jij interesse in het werken in de horeca tijdens het komende zomerseizoen op de eilanden, maar weet jij nog niet precies welke afdeling of welk bedrijf het beste bij jou past? Kom kennismaken met ons, onze hotels op de eilanden en de horeca! Maar dan in ons hotel in Leeuwarden.

Op donderdag 31 maart 2022 houden wij onze open Recruitment dag voor het werken op de eilanden. Tijdens deze dag willen wij je meenemen in de sferen van het werken op het eiland Vlieland, Terschelling of Ameland. Wij vertellen je graag alle ins en outs onder het genot van een hapje en een drankje. Deze recruitment dag organiseren wij om jou wat beter te leren kennen, maar voornamelijk ook zodat jij kennis kunt maken met ons en de horeca. Ga jij voor een van onze hotels of juist het strandpaviljoen? Onze collega’s van de eilanden zijn aanwezig en vertellen jou graag alles wat je moet weten! De kans om elkaar te leren kennen op een centrale plek.

Daarnaast organiseren we leuke workshops!

art-hotel-amsterdam-vacature-operationeel

Workshops:

  • Cursus bier tappen
  • Cursus tafels indekken
  • Stormbaan bedienen
  • Cursus Snijtechnieken

We zijn op zoek naar collega’s in de volgende functies:

  • Bediening
  • Keuken
  • Housekeeping
  • Afwas
  • Animatie team

Bekijk alle vacatures

Aanmelden

Wij bieden fulltime, parttime en vakantie werk. Ook bieden wij mogelijkheden voor woonruimte. Ga jij het avontuur aan? Genieten van het eiland en geld verdienen! Meld je dan aan. Als je vrienden hebt die ook geïnteresseerd zijn, neem ze gerust mee!

Kom langs op 31 maart 2022 in het WTC Hotel te Leeuwarden. Meld je aan bij onze HR afdeling bij Carina Visser via 06 11 74 64 85 of mail naar pz@westcordhotels.nl. Je kunt bellen of een Whatsapp berichtje sturen. Vergeet niet je cv mee te nemen!

Bellen Mailen

Datum, tijd en locatie

Donderdag 31 maart 2022, tussen 16.00 tot 20.00 uur. Locatie: WestCord WTC Hotel, Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden. Het WTC Hotel is goed te bereiken met het ov. Er stopt een bus voor het Hotel. Indien je met de auto komt zijn er gratis parkeermogelijkheden op het terrein van het Hotel, dit is B2.

Zien we je daar?