Reisinformatie

Hotel Salland

Route Hotel Salland

Met de auto

Vanuit Zwolle
Volg de N35 richting Raalte/Almelo. Vlak voor Raalte ga je rechtsaf bij de verkeerslichten richting Deventer. Rijd de Nieuwe Deventerweg op. Ga over het spoor en bij de eerste afslag linksaf, de Zwolsestraat op. WestCord Hotel Salland bevindt zich aan je rechterzijde.

Vanuit Almelo
Volg de N35 richting Raalte/Zwolle. Ga bij de tweede verkeerslichten linksaf richting Deventer. Rijd de Nieuwe Deventerweg op. Ga over het spoor en bij de eerste afslag linksaf, de Zwolsestraat op. WestCord Hotel Salland bevindt zich aan je rechterzijde.

Vanuit Ommen
Volg de N348 richting Raalte/Deventer. Ga bij de tweede verkeerslichten rechtsaf richting Zwolle (N35). Bij de volgende verkeerslichten ga je linksaf. Ga over het spoor en bij de eerste afslag linksaf, de Zwolsestraat op. WestCord Hotel Salland bevindt zich aan je rechterzijde.

Vanuit de richting Deventer
Volg de N348 richting Raalte/Ommen. Bij de verkeerslichten en de eerste rotonde ga je rechtdoor. Bij de tweede rotonde ga je rechtsaf en neem dan de eerste afslag naar links. Rij de Zwolsestraat in en het hotel bevindt zich aan je linkerzijde.

Route Hotel Salland

Met het OV

Bus 166
Het is mogelijk om vanaf station Raalte bus 166 te nemen naar de Langkampweg. Vanaf hier is het nog ± 13 minuten lopen. Sla linksaf op de Burgermeester Kerssemakerstraat en sla dan linksaf de Hofstedelaan in. Aan het einde van de straat ga je linksaf, WestCord Hotel Salland bevindt zich aan je linkerzijde. De reistijd is 19 minuten.

Bus 563
Het is mogelijk om vanaf het station bus 563 te nemen naar de Langkampweg. Vanaf hier is het nog ±13 minuten lopen. Sla linksaf op de Burgermeester Kerssemakerstraat in en sla dan linksaf de Hofstedelaan in. Aan het einde van de straat ga je linksaf, WestCord Hotel Salland  bevindt zich aan je linkerzijde. Reistijd is 18 minuten.

Adres

WestCord Hotel Salland
Zwolsestraat 63e
8101 AB Raalte