Gerechten van over de hele wereld

BLUE Dining

Het restaurant in WestCord Hotel Delft

BLUE Dining

Welkom bij restaurant BLUE Dining, een gastronomische bestemming gelegen in het WestCord Hotel aan de rand van Delft. Wij zijn trots je te mogen verwelkomen in ons restaurant, waar we je een smaakvolle reis bieden met gerechten van over de hele wereld, maar hierbij ook gerechten met lokale ingrediënten niet uit het oog verliezen.

Bij restaurant BLUE Dining geloven we in het vieren van diversiteit, zowel op je bord als in onze gastvrijheid. Onze keukenbrigade staat klaar om je te verrassen met gerechten die zijn geïnspireerd door verschillende culturen en bereid met verse ingrediënten van uitstekende kwaliteit. Of je nu houdt van verfijnde smaken of meer avontuurlijke gerechten, ons menu biedt voor elk wat wils.

 

met gerechten van over de hele wereld

Een smaakvolle reis

Terras

’s Zomers proef je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat de internationale klassiekers op ons zonnige terras. Geniet van een heerlijke lunch of aperitief in de schaduw van de dakplatanen. Daarnaast kun je op ons terras een gezellig potje ‘petanque’ spelen!

Wijn WestCord Hotel Delft

Wijn en bier

We serveren ruim acht wijnen per glas en adviseren je graag over het juiste glas wijn bij het gerecht. Ben je juist een bierliefhebber? Wij ook! Bij ieder gerecht hebben we bijpassend (speciaal)bier gezocht zodat je optimaal kunt genieten van het diner.

lunchen Delft

Lunch

Bij WestCord Hotel Delft ben je van harte welkom voor een heerlijke lunch. Laat je verrassen met lunchgerechten die zijn geïnspireerd door verschillende culturen en bereid zijn met verse ingrediënten van uitstekende kwaliteit. Ook kun je bij ons het broodje van de week proeven.

Menukaart lunch

Contact

BLUE Dining (In WestCord Hotel Delft)
Olof Palmestraat 2
2616LM Delft

Lunch
Dagelijks van 12:00 – 17:00 uur

Diner
Dagelijks van 17:00 – 21:00 uur