Restaurant élevé

Menu & wijn

Restaurant élevé

Chef de cuisine Mike Kalkman presenteert met trots de menukaart. Met veel ambitie en enthousiasme werkt het team elke dag aan het serveren van pure en eerlijke gerechten. Maître-Sommelier Afif Boughammoura zorgt voor een perfect wijnadvies dat aansluit bij elk gerecht en naar ieders smaak. Speciale wijnen zijn los per glas te bestellen, of kies voor een wijnarrangement bij elke gang. Vraag het team gerust om advies of laat je verrassen!

Wij wensen je een culinaire ervaring.

Allergieën of speciale dieetwensen? Laat het ons weten, dan houden we daar graag rekening mee.

Openingstijden

Restaurant élevé en de Skybar zijn dagelijks van 12:00 – 00.00 geopend
(keuken open van 12:00 – 15:00 en 17.30 – 21.30)

Lunch van de lunchkaart is dagelijks van 12:00 tot 15:00 mogelijk.

Dineren van de grote kaart kan van maandag t/m zondag van 17:30 – 21.30

À la carte dineren is mogelijk voor gezelschappen tot en met 5 personen.

 *Graag minimaal 1 dag van te voren reserveren  als je wilt dineren, dan kan de keuken daar rekening mee houden.