Restaurant élevé
Chef de cuisine Mike Kalkman presenteert met trots ons menu.
Met veel ambitie en enthousiasme werken wij als team dag in dag uit aan pure en eerlijke gerechten.
Vaak van biologische kwaliteit, uit eigen tuin of streek. Als team dagen wij onszelf continu uit om de
wereld van bekende en onbekende producten te ontdekken om voor jou als gast het beste op tafel te
kunnen presenteren.
Wij wensen je een culinair bezoek.
Heb je een allergie of speciale dieetwens? Meld het ons!
Lunch Restaurant élevé
Van maandag t/m zondag is het mogelijk om tussen 12:00 – 15:00 te lunchen van onze lunchkaart.
Ook is het mogelijk om van woensdag t/m zondag te lunchen van de dinerkaart.
*Graag minimaal één dag van te voren reserveren, als u wilt lunchen van de dinerkaart.
Categorieën
Brood
CLUB SANDWICH 11.50
gerookte kip | ei | bacon | romaine sla | caesar dressing | zuurdesem
Kan vegetarisch bereid worden
12 UURTJE 14.50
rundvleeskroket | Friese mosterd | wit of bruin brood | kippenbouillon- of mosterdsoep | zuurdesem pastrami of tonijnsalade
KROKETTEN OP BROOD 9.50
rundvleeskroketten | wit of bruin brood | Friese mosterd
UITSMIJTER 9.50
ham | kaas | wit of bruin brood
Kan vegetarisch bereid worden
Focaccia's
TONIJNSALADE 10.50
cocktail | rode ui | kappertjes
BRISKET 10.50
pastrami | piccalilly
BBQ BEEF 10.50
truffelcrème | Parmezaan | pijnboompitten
CAPRESE 10.50
buffelmozzarella | tomaat | basilicum
FOCACCIA TOAST 7.50
boerenham | kaas
Kan vegetarisch bereid worden
Soepen
KIPPENBOUILLON 7.50
kipfilet | petit legumes | lavas
MOSTERD 7.50
spek | kruiden | truffelroom
Kan vegetarisch bereid worden
Salades
KIPFILET 19.50
gegrild | Colombo spices | caesar style
Wordt geserveerd met brood of friet
GEITENKAAS 19.50
noten | honing | appel
Wordt geserveerd met brood of friet
Desserts
AARDBEIEN 8.50
vlierbloesem | citroen | lychee
RED VELVET 6.50
rabarber | framboos | lavendel
TARTE TATIN 6.50
verveine | tonkaboon | room
Diner Restaurant élevé
Categorieën
Voorgerechten
OESTERS 4.25
Geserveerd naar keuze: klassiek | mojito
ZWARTE OLIJF & AVOCADO 16.50
tomaat | citroen | Colombo spices | wilde kruiden
HAMACHI 18.50
doperwt | asperge | harissa | bottarga | mint
NOORDZEEKRAB & OESTER 18.50
la Ratte | Lardo di Colonnata | groene appel | kombu | limoen
STEAK TARTAAR BBQ FRIESE BLACK ANGUS 18.50
eendenlever | asperges | berkensap | daslook | geraspte eidooier
KALF PASTRAMI & BUIKSPEK 17.50
groenten primeurs | piccalilly | kropsla | mosterdzaad
Tussengerechten
GYOZA'S 14.50
Shiitake | venkel | saffraan | Colombo spice
LANGOUSTINE 21.50
Tom Kha Kai | tomaat | steranijs
KREEFT 25
kombu | asperges | bospeen | fenegriek foyot
KALFSZWEZERIK – GELAKT 22.50
spitskool | morilles | Friese appelstroop
PULLED BERKSHIRE 17.50
gerookte soja | gember | knoflook & citroengras | pita garam masala
Hoofdgerechten vis
KREEFT 50
kombu | asperges | bospeen | fenegriek foyotsaus
SCHOLFILET & RIVIERKREEFT 29.50
aardappel | snijbonen | zwarte knoflook | schuimige rivierkreeftsaus | olijfolie en limoen
RODE MUL & KOKKELS 32.50
couscous | tomaat | mint | bleekselderij | schuimige kokkelsaus
WILDE ZEEBAARS 34.50
gerookte paling | morrilles | gnocchi | doperwt | truffel hollandaise
Hoofdgerechten vlees
KWARTEL & EENDENLEVER 32.50
bloemkool | amandel | koffie | foeliejus
KALFSSUKADE & ZWEZERIK 34.50
bieten | pistache | 25 jarige Balsamico
ENTRECOTE FRIESE BLACK ANGUS 32.50
asperges | kalfstong | Friese wâldgieltsjes | dragon foyotsaus
OSSENHAAS FRIESE BLACK ANGUS 38.50
Lardo di Colonnata | asperges | tuinbonen | noisette saus
Hoofdgerechten vega
GNOCCHI 27
spinazie | Parmezaan | asperges | morrille
COUSCOUS 27
doperwt | tomaat | bleekselderij | zwarte knoflook | harissa
Desserts
PERZIK & VLIERBLOESEM 12
boerenyoghurt | lychee | champagne
DAME NOIR 12
sinaasappel | butterscotch | witte chocolade | amandel
SOUFFLÉ 15
rabarber | aardbei | limoenblad | crème cru
Bereidingstijd 15 min.
KAAS 15.50
een selectie van nationale & internationale kazen | huisgemaakt vruchten- & notenbrood | kweepeer
FRIANDISES 7
4 stuk huisgemaakte friandises
GRAND DESSERT 17.50 p.p.
Te bestellen vanaf 2 personen
Bereidingstijd min. 15 minuten.
Bib Gourmand Menu 01-07
Categorieën
3- of 4 Gangen Bib Gourmand Menu
Creëer uw eigen 3-Gangen Bib Gourmand Menu 42.50
voorgerecht | hoofdgerecht | nagerecht
Creëer uw eigen 4-Gangen Bib Gourmand Menu 55
voorgerecht | tussengerecht | hoofdgerecht | nagerecht
Bib Gourmand Menu - Voorgerechten
NOORDZEEKRAB & OESTER
la Ratte | Lardo di Colonnata | groene appel | kombu | limoen
STEAK TARTAAR BBQ FRIESE BLACK ANGUS
eendenlever | asperges | berkensap | daslook | geraspte eidooier
Bib Gourmand Menu - Tussengerechten
RODE MUL & KOKKELS
couscous | tomaat | mint | bleekselderij | schuimige kokkelsaus
KWARTEL & EENDENLEVER
bloemkool | amandel | koffie | foeliejus
Bib Gourmand Menu - Hoofdgerechten
SCHOLFILET & RIVIERKREEFT
aardappel | snijbonen | zwarte knoflook | schuimige rivierkreeftsaus | olijfolie en limoen
ENTRECOTE FRIESE BLACK ANGUS
asperges | kalfstong | Friese wâldgieltsjes | dragon foyotsaus
Bib Gourmand Menu - Dessert
PERZIK & VLIERBLOESEM
boerenyoghurt | lychee | champagne
SOUFFLÉ
aardbei | rabarber | limoenblad | crème cru
Bereidingstijd min. 15 minuten
Gastronomisch Menu Restaurant élevé
GASTRONOMISCHE MENU'S
Menu's per tafel te bestellen. Ook als vegetarisch menu te bestellen.
5 gangen 67.50
6 gangen 75.00
Tot 20:00 uur te bestellen
8 gangen 90.00
Tot 19:00 uur te bestellen
Huiswijnen élevé
Categorieën
Witte wijnen
Le Dropt Sauvignon Blanc Glas 5.50 | Fles 31
Terre de Vignerons | Sud-Ouest | Frankrijk
Les Grès Chardonnay Glas 5.50 | Fles 31
Les Vignerons de Puisserguier | Languedoc | Frankrijk
Niersteiner Gutes Domtal Glas 5 | Fles 29
Weinkellerei Johannes Egberts | Rheinhessen | Duitsland
Aldea Verdejo 0% Glas 5 | Fles 29
Producto de Aldea | Pontevedra | Spanje
Rosé wijnen
Mas de lauriers Barnche Rosé Glas 5.50 | Fles 31
Languedoc-Roussillon
Rode wijnen
Rosso Piceno 'Viabore' Glas 5.50 | Fles 31
Marche | Italié
Montsant Les Taules de flor en flor Glas 6 | Fles 35
Catalonië | Spanje
Lussory Tempranillo 0% Glas 5 | Fles 29
Lussory Wines | Santiago de Compostela | Spanje
Kaartwijnen élevé
Maître – Sommelier Afif Boughammoura presenteert u met trots onze wijnkaart!
Daarnaast vindt hij het belangrijk om bij elk gerecht en naar ieders smaak een passend wijnadvies te bieden.
U kunt speciale wijnen los per glas bestellen of ons wijnarrangement bij elke gang.
Vraag ons team om u te verrassen of adviseren!
Categorieën
- Wijnarrangement
- Champagnes & mousserende wijnen
- Witte wijnen | Frankrijk
- Witte wijnen | Oostenrijk
- Witte wijnen | Duitsland
- Witte wijnen | Italië
- Witte wijnen | Spanje
- Witte wijnen | Portugal
- Witte wijnen | Libanon
- Witte wijnen | Zuid-Afrika
- Witte wijnen | Chili
- Witte Wijnen | Nieuw Zeeland
- Rosé wijnen | Frankrijk
- Rode wijnen | Frankrijk
- Rode wijnen | Duitsland
- Rode wijnen | Italië
- Rode wijnen | Spanje
- Rode wijnen | Portugal
- Rode wijnen | Libanon
- Rode wijnen | Chili
- Rode wijnen | Australië
- Rode wijnen | Amerika
- Rode wijnen | Argentinië
- Dessert wijnen
- Port
Wijnarrangement
Wijnarrangement Per glas 8
U kunt ons wijnarrangement bij elke gang bestellen.
Champagnes & mousserende wijnen
Prosecco di Valdobbiadene Spumante Extra Dry Superiore DOCG Glas 9 | Fles 54
Francesco Drusian | Bigolino
Cava Mas Bigas Brut Glas 8 | Fles 48
Cellers de l'Arboc
Champagne Barons de Rothschild Brut Glas 14.50 | Fles 81
Barons de Rothschild | Vertus
Champagne Delot 'Parcelle de Montre-Cul'Blanc de Blancs Brut Glas 13.00 | Fles 75
Delot Père et Fils | Celles sur Ource
Champagne Barons de Rothschild Rosé Brut 145
Barons de Rothschild | Vertus
Champagne Dom Pérignon 280
Lussory Sparkling 0% Glas 8 | Fles 48
Lussory Wines | Santiago de Compostela | Spanje
Witte wijnen | Frankrijk
Riesling Lieu-Dit Harth 'Tradition' 52
Bernard et Robert Schoffit | Colmar | Elzas
Gewurtztraminer Harth 'Cuvée Caroline' 56
Bernard et Robert Schoffit | Colmar | Elzas
Pouilly-Fumé 57
Domaine de Riaux | Saint Andelain | Loire
Sancerre 60
Domaine Jean Paul balland | Bué | Loire
Menetou-Salon Sauvignon Blanc 52
Domaine de Loirot | Menetou-Salon | Loire
Vouvray Cuvée 'Clos de Vaux'demi-sec 54
Vigenau-Chevreau | Chancay | Loire
Chablis Premier Cru 'Beauroy' 75
Domaine Thierry et Charles Hamelin | Lignorelles | Bourgogne
Saint-Véran Vieilles Vignes 75
Domaine Corsin | Davayé | Bourgogne
Pouilly-Fuissé Vieilles Vignes 80
Domaine Corsin | Davayé | Bourgogne
Saint-Chinian 'Inuition' Blanc 45
Château Viranel | Cessenon | Languedoc & Roussillon
Viognier 60
Domaine Louis Chèze | Pangon-Limony | Rhône
Cinquante 55
Domaine Louis Chèze | Pangon-Limony | Rhône
Witte wijnen | Oostenrijk
Ried Steinsetz Kamptal Grüner Veltiner 60
Schloss Gobelsburg | Langenlois | Kamptal
Witte wijnen | Duitsland
Grauburgunder Trocken 48
Weingut Manz | Weinolsheim | Rheinhessen
Riesling Trocken 48
George Mosbacher | Forst | Pfalz
Witte wijnen | Italië
Pinot Grigio 'Hill' 54
Kellerei Nals Margreid | Nals | Alto-Adige Südtirol
Falanghina Sannio 'Svelato' 45
Terre Stregate | Guardia Sanframondi | Campania
Witte wijnen | Spanje
Rias Baixas Albarino Granbazán 'Etiqueta Ámbar' 54
Agro de Bazán | Vilanova de Arousa | Galicia
Rioja Muga Blanco 48
Bodegas Muga | Haro | Rioja
Rueda Verdejo 'Oro de Castilla' 45
Bodegas Hnos Del Villar | Rueda
Witte wijnen | Portugal
Douro Branco Reserva 'La Rosa' 48
Quinta de la Rosa | Pinhao | Douro
Witte wijnen | Libanon
lxsir 'Altitudes' Blanc 60
lxsir | Basbina | Batroun
Witte wijnen | Zuid-Afrika
Chenin Blanc 'Touch of Oak' 48
Rijk's Wine Estate | Tulbagh | Coastal Region
Witte wijnen | Chili
Leyda Chardonnay Coastal Vineyards 'Falaris Hill' 48
Vina Leyda | San Antonio | Leyda Valley
Witte Wijnen | Nieuw Zeeland
Sauvignon Blanc 47
Wairau River | Blenheim | Marlborough
Rosé wijnen | Frankrijk
Sancerre Rosé 60
Domaine Jean Paul Balland | Bué | Loire
Côte de provence Rosé 48
Chateau Paquette | Frejus | Loire
Rode wijnen | Frankrijk
Sancerre Rouge 65
Domaine Jean paul Balland | Bué | Loire
Chorey-lès-Beaune 'Les Beaumonts' 72
Arnoux Père et Fils | Chorey-les-Beaune | Bourgogne
Chassagne-Montrachet Vieilles Vignes
Thomas et Sophie Morey | Chassagne-Montrachet | Bourgogne
Gigondas Domaine du Roucas de Saint-Pierre 68
Yves et Denis Chéron | Gigondas | Rhône
Lalande de Pomerol 60
Château des Tourelles | Néac | Bordeaux
Saint-Emilion Grand Cru 65
Domaine de Peyrelongue | Saint-Emilion | Bordeaux
L'Héritage de Chasse-Spleen 70
Château Chasse-Spleen | Moulis-en-Médoc
Rode wijnen | Duitsland
Spätburgunder 70
Georg Mosbacher | Forst | Pfalz
Rode wijnen | Italië
Barbera d'Alba 'Maria Giona' 55
Giacosa Fratelli | Neive | Piëmonte
Barbaresco 'Vigna Gianmaté' 80
Giacosa Fratelli | Neive | Piëmonte
Valpolicella Classico Superiore Ripasso 'Margone' 65
Fratelli Zeni | Bardolino | Veneto
Amarone della Valpolicella 'Barriques' 110
Fratelli Zeni | Bardolino | Veneto
Chianti Classico 75
Querciabella | Ruffoli di Greve | Toscane
Rode wijnen | Spanje
Toro 'Prima' 52
Bodegas y Vinedos San Román | Pedrosa de Rey | Castilla y leon
Rioja Muga 'Reserva' 70
Bodegas Muga | Haro | Rioja
Rode wijnen | Portugal
Douro 'La Rosa' 48
Quinta de la Rosa | Pinhao | Douro
Rode wijnen | Libanon
Lxsir Altitudes' Rouge 57
Lxsir | Basbina | Batroun
Rode wijnen | Chili
Carmenère 'Classic' Central Valley 45
Vina Leyda | San Antonio | Leyda Valley
Rode wijnen | Australië
Shiraz 'Shotfire' Barossa 55
Thorn Clarke | Angaston | South Australia
Rode wijnen | Amerika
Sonoma Zinfandel 80
Seghesio Family Vineyards | Healdsburg | Californié
Rode wijnen | Argentinië
Malbec 'Reservado' 65
Fabre-Montmayou | Luján de Cuyo | Mendoza
Dessert wijnen
Dessertwijn per glas 8
Muscat de Rivesaltes 45
Domaine des Schistes | Roussillon | Frankrijk
Banyuls '5 ans d'âge' 45
Domaine de Baillaury | Roussillon | Frankrijk
Rietvallei Rooi Muscadel 40
Rietvallei Wynlandgoed | Robertson | Zuid Afrika
Moscato d'Asti 'Bricco Riella' 40
Cascina Pian d'or | Piëmonte | Italië
Xyris Frizzante 40
Marotti Campi | Marche | Italië
Port
Kopke 10 years 10
Kopke 2004 12
Kopke 1998 15
Openingstijden
Restaurant élevé en de Skybar zijn dagelijks van 12:00 – 00.00 geopend
(keuken open van 12:00 – 15:00 en 17.30 – 21.30)
Lunch van de lunchkaart is dagelijks van 12:00 tot 15:00 mogelijk.
Lunch van de grote (diner)kaart kan van woensdag t/m zondag.
Wel graag minimaal één dag van te voren reserveren.
Dineren van de grote kaart kan van maandag t/m zondag van 17:30 – 21.30
*Graag minimaal 1 dag van te voren reserveren als u van de grote kaart wilt bestellen, dan kan de keuken daar rekening mee houden.