Restaurant élevé

Menu & wijn

Restaurant élevé

Chef de cuisine Mike Kalkman presenteert met trots ons menu.

Met veel ambitie en enthousiasme werken wij als team dag in dag uit aan pure en eerlijke gerechten.
Vaak van biologische kwaliteit, uit eigen tuin of streek. Als team dagen wij onszelf continu uit om de
wereld van bekende en onbekende producten te ontdekken om voor jou als gast het beste op tafel te
kunnen presenteren.

Wij wensen je een culinair bezoek.
Heb je een allergie of speciale dieetwens? Meld het ons!

Openingstijden

Restaurant élevé en de Skybar zijn dagelijks van 12:00 – 00.00 geopend
(keuken open van 12:00 – 15:00 en 17.30 – 21.30)

Lunch van de lunchkaart is dagelijks van 12:00 tot 15:00 mogelijk.

Dineren van de grote kaart kan van maandag t/m zondag van 17:30 – 21.30

À la carte dineren is mogelijk voor gezelschappen tot en met 5 personen.

 *Graag minimaal 1 dag van te voren reserveren  als je wilt dineren, dan kan de keuken daar rekening mee houden.