Terug naar speciaal

Kerst- en eindejaarsevents

Kom samen met uw collega's, proost op 2022 en maak van uw kerstborrel een wauw-borrel! Heeft u al plannen voor uw eindejaarsevent?

Proost op 2022

Een personeelsfeest in de skybar, culinair diner, gezellige winterbarbeque op het terras of borrel in uw eigen zaal, bij WestCord Hotels zijn de mogelijkheden voor een eindejaarsevent eindeloos.

Samenkomen is een feest, dat hebben we het afgelopen jaar wel gemerkt. Proost met uw collega’s op 2022 en kijk met elkaar naar de toekomst. We bespreken graag samen met u de mogelijkheden voor een eindejaarsevent.

Kerstborrel

Op het ss Rotterdam borrelt u met uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam, hoe gaaf is dat?! Maar ook een borrel in één van onze skybars in het Fashion Hotel, Hotel Jakarta en WTC Hotel Leeuwarden behoort tot de mogelijkheden. Voetjes van de vloer met een DJ, fantastisch uitzicht en fijne drankjes, dit event is letterlijk een ‘hoogtepunt’. U kunt gezellig borrelen tussen de andere gasten of kiezen voor een borrel in privé zaal.

Kerstdiner

Een kerstdiner met uw collega’s, dat is iets bijzonders. Wij beschikken over meerdere bijzondere locaties om er écht iets speciaals van te maken. De Balszaal in Hotel New York ademt historie en grandeur, of kiest u liever voor een diner in tropen van Hotel Jakarta? Combineer een Bintang Borrel met een Tafel Jakarta voor een complete avond uit. En in het nieuwe The Market Hotel kunt u genieten van een ‘Hollands’ diner met moderne twist in een private dining setting. Laat u in de watten leggen door onze collega’s!

Eindejaarsevent

Maak van uw kerstborrel een spectaculair eindejaarsevent! Inspireer uw collega’s met een interessante spreker en sluit af met live muziek van één van onze huisbands. In de Ambassador Lounge van het ss Rotterdam zijn velen u voorgegaan! De zalen van het WTC Hotel Leeuwarden zijn in te richten naar de huisstijl van uw bedrijf, perfect voor een gala diner met eigen tintje. En wilt u het jaar goed beginnen, reis met uw team af naar de Waddeneilanden voor een inspirerende nieuwjaar teambuildingsessie!