Tips voor een leuke kerstvakantie

Samen maken we er wat moois van

Boek direct

Alle hotels
,

Tips voor een leuke kerstvakantie

Een warm welkom bij WestCord Hotels

Met de feestdagen in aantocht en de kerstvakantie die tóch een weekje eerder begint, is het tijd om wat leuks te plannen met je partner, kids of familie. Wij hebben de kaarsjes aan in onze WestCord Hotels! Samen zorgen wij voor een veilige en warme omgeving waar je je welkom zult voelen. Kies je voor een gezellige Winter Trip samen met je familie in hartje Amsterdam, of rijdt  je liever door de Charcoal Drive Thru voor de heerlijkste gerechten, bereid op de authentieke houtskool barbecue of ga je liever naar Winterwonderland? Ontdek onze buitengewone mogelijkheden.

  • De leukste tips

  • Kerstvakantie

  • Magische kerst

Winter Family Trip in Amsterdam

De kerstvakantie is een week naar voren gehaald. Geniet samen met je gezin van warme chocolademelk, dikke dekens, mutsen op en wanten aan. Een warm haardvuur, zachte pantoffels, de geur van vers gebakken koekjes en hopelijk ook een paar sneeuwvlokken. Boek onze Winter Familie Trip inclusief ontbijt in het Art Hotel Amsterdam!

Boek nu

Fijne kerstvakantie

Bij WestCord Hotels hebben we de kaarsjes aangestoken. Ontdek onze arrangementen voor een heerlijke last-minute trip of bestel een to go box om de unieke sfeer van het restaurant thuis te beleven. Wij wensen je een fijne kerstvakantie!

Bekijk arrangementen

Boek direct

Alle hotels
,