Maak kennis met...

Collega aan het woord

Maak kennis met... Julia Ammerlaan

Mijn naam is Julia en ik ben bij WestCord terecht gekomen door school eigenlijk, ik moest een stage lopen en ik heb goede verhalen gehoord via via over het hotel vandaar dat ik ben gaan solliciteren naar een stageplaats!

Wat betekent gastvrijheid voor jou?

Gastvrijheid betekent voor mij.. dat je je ergens welkom en thuis voelt door onder andere de sfeer maar ook door het gedrag van de medewerkers, dat zij oprechte interesse tonen en er alles aan doen om jou dit gevoel te geven.

Hoe zouden je collega’s jou omschrijven?

Mijn collega’s zouden mij omschrijven als een sociale, spontane en behulpzame collega.

Wat is je favoriete plek in het hotel?

Mijn favoriete plek in het hotel is achter de receptie uiteraard! Mijn werkplekje 😉

Wat bestel jij het liefst in jouw hotel?

Afgelopen 2 jaar heb ik bijna dagelijks het broodje carpaccio voorbij zien komen en die ziet er echt amazing uit, dus afgelopen week heb ik die voor het eerst besteld en dat is zeker mijn favoriet!!

Op welke afdeling zou je nog wel eens willen werken?

Ik zou wel een mee willen werken op de reserveringsafdeling bij mijn collega Michelle, buiten dat zij super gezellig is, lijkt het mij tof om een bijeenkomst van a tot z voor iemand te regelen.

Wat maakt jouw werkdag tot een perfecte/geslaagde dag?

Ik heb een perfecte/geslaagde dag wanneer er eigenlijk nét iets teveel gebeurt. Wanneer het dus nét iets te druk is, maar ik toch alles perfect kan afhandelen en iedereen tevreden kan stellen. En dit samen met het hele team natuurlijk, dán heb ik een geslaagde dag! En loop ik de deur uit met een voldaan gevoel.

Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt tijdens het werken?

De leukste momenten tijdens werken zijn voor mij wanneer ik een klacht goed heb opgelost en de gast meer dan tevreden het hotel uitloopt. Ook leuke momenten vindt ik de All employee meetings waarbij we met het hele team de hoogte punten bespreken en vaak doen we dit aan de hand van een spel.

Hoe zorg jij ervoor dat gasten een onvergetelijke avond hebben?

Ik zorg voor een onvergetelijke avond voor mijn gasten door hen te geven wat zij willen vóórdat ze er naar vragen. Ik toon oprechte interesse en luister goed naar de wensen van de gasten. Zij komen helemaal naar ons hotel voor een uitje dus wil ik er zeker van zijn dat het het waard is!

Als je voor één dag lid van de directie mocht zijn; wat zou je dan als eerste doen?

Ik zou eigenlijk niks veranderen, ik heb het onwijs naar m’n zin en ik ben heel blij met het gezellig team waarin in werk!

Welk ander hotel van WestCord inspireert je?

Hotel Jakarta natuurlijk, een energieneutraal hotel met een hele gave uitstraling!

Stages

Wil je ook stage lopen bij 1 van onze hotels of kantoren? Bekijk dan onze vacatures voor stageplaatsen.

Vacatures