Let's meet apart, together!

Hybride & online

Plug & play

Samenkomen op afstand is heel speciaal

De evenementenwereld staat nooit stil. Ook wanneer we in een mindere mate fysiek bijeen mogen komen zoeken we naar mogelijkheden om met elkaar te kunnen verbinden. Gelukkig zijn er tal mogelijkheden en kunnen we zelfs meer bezoekers aan één evenement laten deelnemen, welkom in de wereld van hybride en online techniek.

Alles onder één dak voor het perfecte hybride evenement

  • Sfeervol

    Onze locatie en studio's zijn sfeervol ingericht, uiteraard weten we de locatie te personaliseren naar elk evenement.

  • Organiseren zit in ons bloed

    Met onze ervaring en professionals zorgen we dat aan alles is gedacht. We kennen de locatie tot in de puntjes en weten waarmee we de gasten kunnen verrassen.

  • MHB AV

    De professionals van MHB AV zorgen voor een verbluffende online beleving door de uitgebreide kennis en videosystemen die zij hebben.

We beschikken in samenwerking met MHB AV over een volledig ingerichte studio. MHB AV loopt voorop in high-end techniek en heeft een professioneel team die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. Slecht geluid, een haperend beeld óf slechte internet verbinding is hiermee verleden tijd. In bovenstaande brochure hebben we zoveel mogelijk informatie samengebundeld. Uiteraard is elk evenement naar wens te personaliseren.

 

Goed beginnen of afsluiten...

Benieuwd naar wat we kunnen betekenen voor een goed begin of goede afsluiter? Kies ervoor om iets toe te voegen aan jouw vergadering, hier ontstaan vaak de leukste ideeën.

restaurant-eleve-wtc-hotel-leeuwarden-1

Eten

Vermijd de spits na een vergadering en blijf dineren! Onze chef staat samen met zijn team klaar om een voortreffelijke smaak sensatie te creëren. Of verwen alle gasten met een heerlijke lunch vooraf. Wat de wens ook is, wij zorgen altijd voor een passend aanbod.

Slapen

Met de belofte ‘Alles onder één dak’ is het mogelijk om bij meerdaagse vergaderingen bij ons te overnachten, zeker handig als er internationale gasten komen. Maar ook zeker van toepassing als de gasten uit verschillende delen van het land komen.

Borrelen

Een lekker glas wijn of een verkoelend biertje kan soms goed doen na een inspirerende dag. De perfecte setting om als gast op een informele manier in gesprek te gaan. Komt hier soms het beste idee?

Meer weten? Neem contact met ons op.

Lutske Kroes

”Als ervaren kracht op het gebied van Meeting & Events organiseer ik jouw evenement tot in de puntjes. Neem gerust contact met mij op.”

Meetings & Events
+31 (0)58 233 4902
reserveringen.wtc@westcordhotels.nl

Bel mij!

Contact Leeuwarden

  • Je gegevens worden maximaal 30 dagen bewaard en worden alleen gebruikt om contact met je op te kunnen nemen.

Privacyverklaring