Hulp nodig?

Yoga op Vlieland

Een weekend lang ontspannen, bezinnen en genieten van fantastische uitzichten over de Noordzee en Vlieland.

Tijdens de yogaweekenden zijn er 4 yoga workshops van 90 minuten. Elk weekend heeft zijn eigen yoga docent(e) die een eigen invulling geeft aan de sessies. Je start op vrijdagavond, vervolgt op zaterdag en sluit af op zondagochtend. Naast de yoga sessies kun je ook genieten van de sauna’s en het Turks stoombad in het hotel.

Yoga arrangement op Vlieland, inclusief diner vanaf €209 p.p.

 • 2x hotelovernachting incl. ontbijt
 • 1x 2-gangen diner
 • 4x yogasessie van 90 minuten (vrijdagavond, zaterdagochtend en -middag en zondagochtend)
  • Vrijdag om 20:30 uur
  • Zaterdag om 08:30 en 16:30 uur
  • Zondag om 08:30 uur
 • Gratis gebruik van zwembad
 • Gratis dagdeel gebruik van het wellness center
 • 10% korting op een behandeling in WellCome Wellness Vlieland (reserveer op voorhand, het is snel vol!)
 • 1 fles mineraalwater op de kamer
 • Gebruik badjas en slippers
 • Bagageservice van en naar hotel
 • Gratis gebruik van busvervoer op het eiland
Boek inclusief diner!

Yoga arrangement op Vlieland, inclusief High Wine vanaf €199 p.p.

 • 2x hotelovernachting incl. ontbijt
 • 1x High Wine
 • 4x yogasessie van 90 minuten (vrijdagavond, zaterdagochtend en -middag en zondagochtend)
  • Vrijdag om 20:30 uur
  • Zaterdag om 08:30 en 16:30 uur
  • Zondag om 08:30 uur
 • Gratis gebruik van zwembad
 • Gratis dagdeel gebruik van het wellness center
 • 10% korting op een behandeling in WellCome Wellness Vlieland (reserveer op voorhand, het is snel vol!)
 • 1 fles mineraalwater op de kamer
 • Gebruik badjas en slippers
 • Bagageservice van en naar hotel
 • Gratis gebruik van busvervoer op het eiland
Boek inclusief High Wine!

Telefonisch of per e-mail reserveren? Bel Strandhotel Seeduyn 0562-451 560 of mail: seeduyn@westcordhotels.nl

Yoga weekenden 2019

Docenten

Evelien van Straaten is docente in het weekend van 4, 5 & 6 januari 2019. Evelien heeft haar Yogateacher opleiding gevolgd aan de Nieuwe Yogaschool. Ze is tevens Mindfulnesstrainer. Evelien geeft wekelijks lessen en heeft zich gespecialiseerd in Yin yoga, Yin Yang Yoga en Mindfulness. Yin Yoga is een rustige yoga vorm met intensieve en lang volgehouden houdingen. Je stretcht je lichaam op een rustige manier, vooral met ontspannen spieren. Yin Yoga zou je door het meditatieve onderzoekende karakter ook mindfulness Yoga kunnen noemen. Yin yoga werkt in op de meridianen (energiebanen) in je lichaam en je bindweefsel wordt gestimuleerd. Yin Yang yoga is samengesteld uit krachtige en dynamische bewegingen (Yang) afgewisseld met verstillende houdingen (Yin).Na een les kan je je voelen als na een massage. Door Yin Yang yoga word je sterker en veerkrachtiger. Yin Yang yoga is geschikt voor iedereen. Tijdens dit weekend bied ik op vrijdagavond Yin Yoga. In de lessen op zaterdag en zondag komen Yin en Yang beiden aan bod.

Nelleke van der Griend is docente in het weekend van 08 – 10 maart 2019 . In 2009 is Nelleke voor zichzelf begonnen met de oprichting van Yogaflex. Zij verzorgt lessen in IJmuiden en wil graag het plezier en de voldoening die zij zelf ondervindt bij het beoefenen van yoga en pilates overbrengen aan andere mensen.

Renate Sijm is docente in het weekend van 22 – 24 maart en 28 – 30 juni 2019. Toen yoga in haar leven kwam was het liefde op het eerste gezicht! Renate geeft les in ashtanga, yin, vinyasa, yin-yang in Amsterdam e.o. Zij is daar als docent verbonden aan De Nieuwe Yogaschool. Haar leraren zijn David Swenson, Manju Pattabhi Jois, Johan Noorloos en Shiva Rea. Lichamelijke kracht en soepelheid komen bij regelmatig oefenen bijna vanzelf. Fijner vindt Renate nog dat je door bewust gebruik te maken van je adem, leert stil te worden en te luisteren naar iets groters dan jezelf. Als je je hiervoor openstelt geeft dat een gevoel van vrijheid en aanwezig zijn in het hier en nu. Renate’s lessen zijn gevarieerd en soms uitdagend, met aandacht voor zachtheid waarbij de ademhaling centraal staat. De energie in het lichaam stroomt en de geest komt tot rust en balans. Meditatie in beweging! Yoga staat voor een pad van liefde en vrijheid. Dit wil Renate graag met je delen!

Danielle van Grieken is docente in het weekend van 22 – 24 november 2019. Sinds haar Vinyasa Yoga & Ayurveda Teacher Training in India geeft zij met veel plezier Vinyasa Yoga les in Nederland en op Bali. Door middel van Yoga en Ayurveda hoop zij mensen te inspireren tot een meer bewuste en gezonde levensstijl, waarbij ze hun lichaam eren en waarderen. Naast yogadocente werkt ze daarom tevens als onafhankelijk massage therapeute en verzorgt ze Aziatische kookworkshops bij mensen thuis.  Haar motto is: “Our body is a temple, we better take care of it!”

Marije Wagelaar is docente in het weekend van 12 – 14 april 2019. “Ik geef Kundalini yoga en heb het certificaat ” international Kundalini yoga level 1 instructor” behaald, gecertificeerd door de KRI, Kundalini research institute.  Ik heb de opleiding gevolgd bij yoga lifestyle te Amsterdam. Daarnaast heb ik ervaring met Vipassana meditatie en heb ik enkele retreats van meerdere dagen gevolgd.” Kundalini is een actieve vorm van yoga waarbij je direct ervaart wat de oefeningen voor je doen. Naast houdingsoefeningen wordt er gebruik gemaakt van ademhalingstechnieken, meditatie en mantra’s. Ik geeft sinds juli 2016 iedere week een avond  les. Ik doe dit kleinschalig bij mij thuis. Yoga brengt mij verdieping en balans in mijn leven. Ik krijg er veel energie en voldoening van om samen met een groep yoga te beoefenen en ik kijk er naar uit om er samen met de deelnemers een mooi weekend van te maken.

Chris Haagsma is docent in het weekend van 20 – 22 september 2019. Chris Haagsma is gespecialiseerd in Yin Yoga. Yin Yoga is een zachte en meditatieve yogavorm, de Yin Yoga houdingen hebben direct invloed op je bindweefsel. Yin laat je weer voelen en je leert je aanwezig te zijn in dat huis dat lichaam heet. Het helpt je bewust te worden van wie je bent, waar je voor staat en, heel belangrijk, je grenzen te leren kennen en respecteren.

Maaike Dijkstra
is docente in het weekend van 20 – 22 december 2019. Maaike Dijkstra geeft wekelijkse yogalessen in het Body&Mind Center Sneek van collega yogadocent Harriet de Bruin. Naast intuïtieve yoga, geeft ze yin yoga, chakrayoga en kinderyoga en in haar yogalessen verweeft ze ook mindfullness. Dit yogaweekend staat in het teken van naar binnen keren. In dit weekend daagt ze je uit om je te verbinden met de diepere wijsheid in jezelf en vanuit je hart te leven.

Anna Mollema is docente in het weekend van 06 – 08 december 2019.

Ellen Wijnbergen is docente in het weekend van 25 – 27 oktober 2019. Ellen is opgeleid bij de Saswitha opleiding te Bilthoven. Sinds een paar jaar geeft ze zelf les en dat doet ze met enorm veel plezier. Het yogaweekend op Vlieland zal in het teken staan van jezelf. De thema’s die ze met je door gaat nemen zullen zijn: adem, kracht in jezelf, openheid en  vertrouwen. Het fijne van yoga, vindt Ellen, is dat iedereen deel kan nemen aan de lessen omdat de oefeningen kunnen worden aangepast aan ieders mogelijkheden.

Harriët de Bruin is docente in het weekend van 08 – 10 november 2019. Harriët de Bruin heeft  sinds maart 2009 een yoga en massage/shiatsu praktijk in Sneek: Body & Mind Center Sneek. Ze geeft samen met een aantal collega’s verschillende vormen van yoga. Harriet geeft o.a. Power Yoga, Easy Flow Yoga, Pilates, Yogilates en Aerial Yoga. De yogalessen op Vlieland is voor iedereen toegankelijk en wordt aangepast aan het niveau van de groep.

Manon Toxopeus is docente in het weekend van 12 – 14 juli 2019. Zij heeft het volgende programma voor u samengesteld: In het weekend beginnen we vrijdagavond met loslaten. In een rustige Hatha yogales focussen we op aarden en thuiskomen. Ook oefenen we een aantal ademhalingsoefeningen. Op zaterdagmorgen doen we een iets actievere les waarin we middels zonnegroeten en spieroefeningen de dag goed en positief starten. Zaterdag aan het eind van de dag gaan we wat verder in op ontspanning en enkele meditatieoefeningen. De zondagochtend starten we wederom met activerende zonnegroeten en doen we diverse oefeningen om te leren ‘in het moment’ te zijn. De yogalessen tijdens dit weekend zijn geschikt voor alle niveaus en het is niet nodig om ervaring te hebben met yoga. We gaan natuurlijk voor mooi weer en een sessie op het strand!

Ria Hurkmans is docente in het weekend van 10 – 12 oktober 2019. Ze is ooit met yoga begonnen om meer rust in haar lijf en hoofd te krijgen. Yoga voelde zo goed voor haar dat zij zich wilde verdiepen in de oefeningen en de achtergrond. Hierdoor kwam ze terecht bij de opleiding Saswitha Yoga en Wijsbegeerte. Zij geeft hatha yogales in Saswitha stijl.  Saswitha Yoga is een vorm van hatha yoga die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt. Alle bewegingsmogelijkheden van de wervelkolom en de gewrichten komen aan bod. In elke oefening zoek je naar het juiste evenwicht tussen ontspanning en kracht. Zo ervaar je elke les compleet op je eigen oefenniveau. Haar manier van les geven is nuchter en duidelijk met een vleugje humor. Het yogaweekend op Vlieland bestaat uit 4 lessen en wordt verdeeld verschillende elementen.

Sandra Weijman is docente in het weekend van 21 – 23 juni 2019. Sandra geeft eenvoudige hatha yoga lessen. Haar stijl van lesgeven is vriendelijk, nuchter, speels en warm. Soms pittig en met humor. De les is zo veel mogelijk afgestemd op de personen in de groep. Als het lekker weer is gaan we buiten oefenen. Het weekend is gericht op het oefenen van bewustzijn, helderheid en ontspanning. Belangrijkst is dat iedereen een leuk en gezellig weekend heeft, alleen en met elkaar. Veiligheid en plezier staan voorop!

Tineke Nijhuis is docente in het weekend van 6 – 8 september 2019.

Voorwaarden Yoga Weekend Vlieland

 • Aankomst alleen op vrijdag
 • Verblijf alleen mogelijk op gegeven data
 • Op basis van beschikbaarheid
 • Prijs is op basis van 2 personen per kamer
 • Prijs is exclusief toeristenbelasting
 • Toeslag in de weekenden van mei á €10,- p.p.
 • Eenpersoonstoeslag €35,- per nacht
 • Toeslag Zeezijde kamer à €25,- per nacht
 • Het is niet mogelijk om geboekte arrangementen te wijzigen of annuleren
Tekst uitklappen Tekst inklappen

Yoga op Vlieland

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…