Een bijeenkomst in de mooie natuur van het Waddeneiland Terschelling

Combi zaal Boeg & Midscheeps & Stuurboord

Combi zaal Boeg & Midscheeps & Stuurboord

Midden in de natuur, aan de Waddenzee, dicht bij lange zandstranden en frisse zeelucht. Een bijeenkomst op het mooie Waddeneiland Terschelling zorgt voor nieuwe inzichten en inspireert!

Het viersterren Hotel Schylge ligt direct in de haven, waardoor u een mooi uitzicht op de Waddenzee heeft. De combinatie van de vergaderzalen Boeg & Midscheeps & Stuurboord biedt een maximale capaciteit van 110 personen in theaterstijl en er is gratis wireless internet en daglicht. In restaurant ‘Op West’ in Hotel Schylge, welke heel goed staat aangeschreven op het eiland, kunt u na een intensieve dag ontspannen tijdens een heerlijk diner. Het dorp West-Terschelling ligt ook op zo een 5 minuten fietsafstand.

Island Events by WestCord Hotels

Island Events is het evenementenbureau van WestCord Hotels. Met lokale kennis organiseert Island Events vergaderprogramma’s op maat. Van a tot z wordt alles op basis van uw wensen georganiseerd. Strandactiviteiten na een bijeenkomst is ook een mooie combinatie. Bekijk de mogelijkheden op de website van Island Events.

Vanaf Amsterdam is het iets meer dan een uur rijden naar Harlingen, vanwaar het avontuur op de veerboot al begint!

Een unieke belevenis!

Hotel naam
WestCord Hotel Schylge
Zaal naam
Combi zaal Boeg & Midscheeps & Stuurboord
Capaciteit
Tot 125 personen
Afmetingen
Oppervlakte: 190m2
Mogelijke opstellingen
  110
  50
  50
  56
  175
Kenmerken
Airco
Daglicht
Gratis wifi
Parkeermogelijkheid