Zomer in zicht!

Boek direct

Alle hotels
,

Zomer in zicht!

Het is zover. De terrasjes lonken, Rosé staat koud en we hangen de winterjas aan de wilgen. Nu de zomer in zicht is, pakken we elke zonnestraal mee; daarvoor hebben we de beste tips op een rijtje gezet! Ontdek het culturele Leeuwarden en goudgele strand van Ameland in één arrangement, ga voor bruisend Amsterdam of maak een frisse duik in het zwembad. Genoeg te doen!

Arrangement: Delft Citytour

Er zijn een hoop manieren om historisch Delft te ontdekken, maar het mooiste is natuurlijk vanaf het water! Maak een rondvaart en een wandeling door de stad en sluit af met een kop koffie in het Stads-Koffyhuis.

Bekijk dit arrangement

Tip: Paardrijden op Vlieland

De geheel vernieuwde Manege De Seeruyter naast Strandhotel Seeduyn is in juli 2016 heropend. Geniet tijdens je verblijf op Vlieland van 2 buitenritten, 1x van 1 uur en 1x van 2 uur. Verblijf 2 nachten in Strandhotel Seeduyn en haast je bij uitchecken niet: een late check-out (14:00 uur) zorgt ervoor dat je lekker rustig aan kunt doen!

Bekijk arrangement
de waegh leeuwarden

Welkom in Leeuwarden!

Het centrum van de Friese hoofdstad ligt op slechts 15 minuten loopafstand van het WTC Hotel Leeuwarden, waar honderden monumenten, parels van musea en leuke winkeltjes te vinden zijn. Leeuwarden is niet voor niets ‘Culturele Hoofdstad van Europa’ geweest in 2018! Klik op de button voor tal van tips en activiteiten in Leeuwarden…

Meer over Leeuwarden

Hieperdepiep!

Dit jaar worden er maar liefst drie jubilea gevierd: 10 jaar Fashion Hotel Amsterdam en WTC Hotel Leeuwarden en Hotel Schylge mag maar liefst 25 kaarsjes uitblazen. Op 21 mei 1994 opende Hotel Schylge haar deuren. Een hotel op een unieke, prominente locatie, namelijk aan de enige natuurlijke baai van Nederland, mét uitzicht op de Waddenzee.

25 jaar Hotel Schylge!

Boek direct

Alle hotels
,