Boek direct

Alle hotels
,

De eerste ontwerpen voor WestCord Hotel Groningen in de Oostwand aan de Grote Markt zijn donderdag 10 november gepresenteerd.

Het hotel wil een huiskamer van de stad worden met een restaurant en café op de begane grond en terassen aan de voor- en achterkant. Ook op het dak zal ruimte zijn om te borrelen.

De drie schetsen van de Duitse architect Thomas Müller worden nog verder ontwikkeld en Groningers mogen hun mening geven over de plannen. Donderdagavond in het Groninger Forum was daarvoor de eerste gelegenheid.

We laten de stad graag beslissen. We willen niet meedragen dat wij een verkeerde gevel gekozen hebben.

De bouw van WestCord Hotel Groningen begint in 2018 zal een jaar later klaar zijn. WestCord-directeur Harry Westers liet zich niet uit over zijn voorkeur: ,,We laten de stad graag beslissen. We willen niet meedragen dat wij een verkeerde gevel gekozen hebben.’’

Update 22 november

Op de presentatie van de drie schetsen voor het nieuwe WestCord Hotel in Groningen zijn ontzettend veel reacties binnen gekomen. Volgens nu.nl zijn dit er al bijna 1500! Mensen konden online hun mening geven en deden dit dan ook massaal.

Meer informatie over de schetsen en de besluitvorming op de website van de gemeente Groningen.

Boek direct

Alle hotels
,