Écht thuiskomen gewoon in Delft!

Short-Stay in Delft

Short-Stay in Delft

Heb jij een tijdelijk onderkomen nodig omdat je nieuwe koop of huur woning nog niet af is? Werk je in Delft en ben je op zoek naar tijdelijke woonruimte? Voor periodes vanaf één maand bieden wij een Short-Stay mogelijkheid. De luxe en faciliteiten van een hotel in een gevoel van thuis. Ideaal voor studenten, trainees & (young) professionals.

Dit krijg je van ons

Gratis fitness & sauna
Gezellige lobby met werkplekken
Gratis parkeren

Short-Stay gemak

Post- en pakketservice
Gratis WiFi
Print- en kopieerfaciliteit
Beveiligde fietsenstalling

Hotel voordeel

Eigen privé badkamer
Volledig ingerichte en gemeubileerde kamer
24h toegankelijk

Écht thuiskomen gewoon in Delft!

Comfort Deluxe

Een lichte en ruime kamer met kingsize bed en voorzien van een vernieuwde badkamer met inloopdouche. De kamer, gestyled door de designers van IKEA, bevindt zich op de hoger gelegen etages en heeft uitzicht richting Rotterdam of Den Haag. Daarnaast is de kamer uitgerust met luxe badproducten en een Dampf bluetooth speaker voor het afspelen van je eigen muziek!

Lees meer

Studio's

Vindt je het fijn om wat meer ruimte om je heen te hebben? Kies dan voor één van onze studio’s. Deze royale en lichte kamers beschikken over een zithoek met TV, kitchenette, eethoek, badkamer met bad en douche, kingsize bed en Dampf bluetooth speaker zodat je kunt genieten van je eigen muziek!

Lees meer

Alles in huis!

Razendsnelle wifi

Een goede (werk)plek kan niet zonder snelle wifi, toch? Bij een verblijf in Hotel Delft hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Sla je laptop open en ga aan de slag, wij regelen de rest!

Heerlijke koffie

Wij weten als geen ander dat goede koffie het halve werk is. Als experts in gastvrijheid zorgen we hiervoor.

Gratis parkeren

Parkeren doe je altijd gratis bij WestCord Hotel Delft én direct voor de deur. Wel zo lekker, toch?

Wat kost het?

Short-Stay is mogelijk vanaf één maand. Daarvoor krijg je een compleet ingerichte kamer of studio én kun je gebruik maken van alle gemakken die een hotel te bieden heeft. Het maandbedrag is inclusief service kosten voor het gebruik van openbare ruimtes, gas, water, elektra en schoonmaakkosten. Het is al mogelijk vanaf €85 per nacht.

Voor prijzen en overige informatie kunt u contact opnemen met ons via 015 – 888 90 10 of door een e-mail te sturen naar reserveringen.delft@westcordhotels.nl.

Hotel Delft is centraal gelegen aan de A13, dat heeft zo z'n voordelen!

Hotel Delft: ideaal gelegen

  • Nabij het centrum van Delft

  • IKEA direct naast de deur

  • Natuurgebied Delftse Hout om de hoek

  • Den Haag en Rotterdam zijn makkelijk te bereiken

Heb je meer vragen of ben je nieuwsgierig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

We laten je graag zien waar je terecht kan komen.

Neem contact op per mail

Short-Stay is mogelijk vanaf één maand. Een betaling geschiedt altijd vooraf en we vragen een borg van € 750 voor eventuele niet betaalde extra’s of schade.