Culinair hoogtepunt in Friesland

Musical de Tocht Theaterdiner

Musical de Tocht Theaterdiner

It giet oan jouw Friese avontuur in Leeuwarden! Overnacht dichtbij de plek waar ‘’De Tocht der Tochten start en maak van je musicaluitje een echte Friese totaalbeleving. Speciaal voor Musical de Tocht bezoekers hebben wij twee speciale hotelarrangementen samengesteld. Zo upgrade en verleng je jouw musicalbezoek.

 

De Tocht Theaterdinerarrangement.

Sky is the limit! Geniet eerst van een heerlijk 3-gangen diner met spectaculair uitzicht over de stad (en het startpunt van de Elfstedentocht) op de 11e verdieping van het WestCord WTC Hotel  in Restaurant élevé. Laat je verrassen door de chefs en geniet van het verrassingsdiner. Letterlijk een culinair hoogtepunt! Nu tijd voor het culturele hoogtepunt: Musical de Tocht in het Friso theater. Laat alle indrukken op je inwerken in een heerlijk bokspring bed en geniet van een luxe hotelovernachting. Schuif ’s ochtends aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet in Café Zero. Zo ben jij weer helemaal opgeladen om Leeuwarden te ontdekken of om aan de terugreis te beginnen.

*Let op ons hotelarrangement is exclusief musical tickets.

Boek nu!

 

Naast dit arrangement bieden wij ook een De Tocht Koek en Zopie deluxe arrangement aan.

Musical de Tocht Theaterdiner
v.a. €109,50 p.p.

Arrangement details

v.a. 2 personen
WTC Hotel Leeuwarden
Leeuwarden

De Tocht Theaterdinerarrangement, vanaf €109,50 p.p. o.b.v. 2 personen

1x overnachting vanaf een comfortroom

1x uitgebreid ontbijtbuffet in Café Zero

1x 3-gangen verrassingsdiner in Restaurant élevé 17:30 voorafgaand aan de voorstelling

 

Boek nu!

Algemene voorwaarden

  • Boekbaar 1  september 2023 t/m 1 juli 2024
  • Let op: een ticket voor Musical de Tocht zit hier niet bij inbegrepen die kun je bestellen op https://spektakel.musicaldetocht.frl/spektakelmusical-de-tocht/?gclid=EAIaIQobChMIx8WF7rbP_wIVRB8GAB1m1QACEAAYASAAEgIQwPD_BwE
  • Het 3-gangen diner wordt standaard om 17:30 geserveerd in élevé  zodat dit mooi aansluit op de avondvoorstelling (20:00).  Mocht een ander tijdstip gewenst zijn, ivm ander tijdstip van de voorstelling, verzoeken we je om contact op te nemen met onze receptie om een ander tijdstip te reserveren.
  • Prijs op basis van twee persoonsbezetting.
  • Excl. toeristenbelasting €1,65 p.p.p.n
  • Vanaf Comfort Kamer