Dompel je onder in de Friese cultuur!

Museum Arrangement

Museum Arrangement
v.a. €82,50 p.p.

Arrangement details

WTC Hotel Leeuwarden
Leeuwarden

Museum Arrangement, vanaf €82,50  per persoon

Maak van je museumbezoek een totaalbeleving en ga op citytrip naar Leeuwarden! Samen met het Fries Museum hebben wij een speciale culturele museumarrangement samengesteld. Geniet op de dag van aankomst van een welkomstdrankje in onze Skybar op de 11e etage met een spectaculair uitzicht over Leeuwarden. Laat al het moois op je inwerken en kom volledig tot rust in een fijne comfort kamer! De volgende ochtend kun je lekker aanschuiven in Café Zero waar een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaarstaat. Helemaal opgeladen voor een cultureel dagje. Tijd voor verwondering bij de tentoonstelling Christoffel & Kate Bisschop in het Fries Museum.

 • 1x overnachting vanaf een Comfort kamer
 • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
 • Welkomstdrankje in Skybar
 • Entreeticket Fries Museum
 • Gratis parkeren
 • Gratis WiFi
Boek nu

Leden met een kortingspas

Je kunt het arrangement ook zonder museumticket boeken als je in het bezit bent van één van deze kortingspassen: museumkaart, Vriendenloterij VIP-Kaart, Rembrandtkaart, leden Fries Genootschp, Vereniging Rembrandt, ICOM-Kaart, Veteranenpas, Vriendenpas (Vrienden van het Fries Museum), Alma- Tademakring.  

Heeft 1 persoon een kortingspas en 1 persoon niet?

Boek nu met 1 museumticket

Hebben beide personen een kortingspas?

Boek nu zonder museumticket

De overnachting is geboekt,  nu tijd om je lekker te verdiepen in je museumbezoek!

Over het Fries Museum:

Het Fries Museum is een dynamisch museum in het hart van de bruisende stad Leeuwarden. Stap binnen in het moderne gebouw en laat je inspireren door je favoriete verhalen of kunstwerk. Het zwaard van Grutte Pier, een romantisch schilderij van de wereldberoemde Sir Lawrence Alma-Tadema, het sprookjesachtige landschap van Gerrit Benner… Of toch het avontuurlijke leven van Mata Hari.

Het museum is dé culturele hotspot van het Noorden. Verrassende, steeds wisselende tentoonstellingen vertellen verhalen van Middeleeuwen tot M.C. Escher. Laat je onderdompelen in Friesland: van de unieke Hindelooper stijlkamer en de strijd met het water tot toonaangevend design en meesters als Rembrandt en Sir Lawrence Alma-Tadema.

Ook voor kinderen is er van alles te beleven!

Overweldigende tentoonstelling ☆☆☆☆ Trouw

Huidige tentoonstelling: Christoffel en Kate Bisschop.

nu te zien t/m 7 juli 2024

Tot en met 7 juli 2024 duikt het Fries Museum in het persoonlijke leven en de kunst van de in Leeuwarden geboren kunstenaar Christoffel Bisschop (1828-1904) en zijn Engelse echtgenote Kate Bisschop-Swift (1834-1928). Ook hun inspiratiebronnen en de imposante villa Frisia komen aan bod, evenals de koninklijke kringen waarin zij zich begaven en het Haagse kunstenaarsgenootschap Pulchri Studio. De tentoonstelling laat zien hoe de Friese kunstenaar het verleden aangrijpt als inspiratie voor het heden. In het bijzonder raakt Christoffel Bisschop gefascineerd door het kleurrijke stadje Hindeloopen.

Reserveer alvast je tijdslot

*De entreetickets  voor het Fries Museum, hebben wij bij de receptie voor je klaarliggen en ontvang je bij check-in. Wil je zeker zijn van een bepaald tijdstip, dan raden wij aan om alvast toegang te reserveren via www.friesmuseum.nl/tickets . Het museum heeft een beperkte capaciteit en kan daarmee uitverkocht geraken. We raden dus aan om je tijdslot zo snel mogelijk te reserveren. Dit kan door online te kiezen voor de optie “Ik heb al een kaartje”. Na reservering ontvang je een e-ticket. Onze medewerkers van receptie willen dit ook voor je doen, mocht je dat liever willen. Neem hiervoor contact op met 058 233 4900 

Algemene voorwaarden

 • Boekbaar t/m 30 december 2024
 • Op basis van beschikbaarheid
 • Prijs is op basis van 2 personen per kamer
 • Arrangement is op meerdere kamertypes boekbaar
 • Keuze uit aantal museumtickets: 1 entreeticket, 2 entreetickets of geen entreetickets
 • Let op het museum is op maandagen gesloten.
 • Reserveer je tijdslot van te voren voor garantie
 • Toeristenbelasting €1,65