Dompel je onder in de Friese cultuur!

Museum Arrangement

Museum Arrangement
v.a. €77,50 p.p.

Arrangement details

WTC Hotel Leeuwarden
Leeuwarden

Museum Arrangement, vanaf €77,50  per persoon

Maak van je museumbezoek een totaalbeleving en ga op citytrip naar Leeuwarden! Geniet op de dag van aankomst van een welkomstdrankje in onze Skybar op de 11e etage met een spectaculair uitzicht over Leeuwarden. Laat al het moois op je inwerken en kom volledig tot rust in een fijne comfort kamer! De volgende ochtend kun je lekker aanschuiven in Café Zero waar een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaarstaat. Helemaal opgeladen voor een cultureel dagje bij het Fries Museum.

 • 1x overnachting vanaf een Comfort kamer
 • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
 • Welkomstdrankje in Skybar
 • Entreeticket Fries Museum
 • Gratis parkeren
 • Gratis WiFi
Boek nu

De overnachting is geboekt,  nu tijd om je lekker te verdiepen in je museumbezoek!

 

Over het Fries Museum:

Het Fries Museum is een dynamisch museum in het hart van de bruisende stad Leeuwarden. Stap binnen in het moderne gebouw en laat je inspireren door je favoriete verhalen of kunstwerk. Het zwaard van Grutte Pier, een romantisch schilderij van de wereldberoemde Sir Lawrence Alma-Tadema, het sprookjesachtige landschap van Gerrit Benner… Of toch het avontuurlijke leven van Mata Hari.

Het museum is dé culturele hotspot van het Noorden. Verrassende, steeds wisselende tentoonstellingen vertellen verhalen van Middeleeuwen tot M.C. Escher. Laat je onderdompelen in Friesland: van de unieke Hindelooper stijlkamer en de strijd met het water tot toonaangevend design en meesters als Rembrandt en Sir Lawrence Alma-Tadema.

Ook voor kinderen is er van alles te beleven!

Hudige tentoonstelling: Seeds of memory

nu te zien t/m 24 maart 2024

In deze grote groepstentoonstelling gebruiken kunstenaars sporen van het verleden om verhalen te vertellen. Ze verbeelden herinneringen en geschiedenissen die mogelijk hebben plaatsgevonden of verzonnen zijn, en herstructureren feiten tot een nieuw verhaal. Deze verhalen krijgen vorm in tot de verbeelding sprekend werk waarin uiteenlopende landschappen, dieren, materialen en objecten uitgangspunt zijn. Van de kunstmatige indeling van het dierenrijk tot een verzonnen stad, en van de lange geschiedenis van een adellijk Fries landgoed tot eeuwenoude sporen in het landschap. Met werk van Noor Abuarafeh (Palestina, 1986), Mercedes Azpilicueta (Argentinië, 1981), Maarten Vanden Eynde (België, 1977), Saskia Noor van Imhoff (Canada/Nederland, 1982), Bert Scholten (Nederland, 1988) en Rinus Van de Velde (België, 1983).

Reserveer alvast je tijdslot

*De entreetickets  voor het Fries Museum, hebben wij bij de receptie voor je klaarliggen en ontvang je bij check-in. Wil je zeker zijn van een bepaald tijdstip, dan raden wij aan om alvast toegang te reserveren via www.friesmuseum.nl/tickets . Het museum heeft een beperkte capaciteit en kan daarmee uitverkocht geraken. We raden dus aan om je tijdslot zo snel mogelijk te reserveren. Dit kan door online te kiezen voor de optie “Ik heb al een kaartje”. Na reservering ontvang je een e-ticket. Onze medewerkers van receptie willen dit ook voor je doen, mocht je dat liever willen. Neem hiervoor contact op met 058 233 4900 

Algemene voorwaarden

 • Boekbaar t/m 31 december 2023
 • Op basis van beschikbaarheid
 • Prijs is op basis van 2 personen per kamer
 • Arrangement is op meerdere kamertypes boekbaar
 • Inclusief museum entreeticket.
 • Let op het museum is op maandagen gesloten.
 • Reserveer je tijdslot van te voren voor garantie