Dichtbij Westerpark, Amsterdam centrum op loopafstand

Art Hotel Amsterdam

Boek direct

Kies hotel

Amsterdam

,

Art Hotel Amsterdam

Kunstzinnig hotel vlakbij het Westerpark in Amsterdam!

Art Hotel Amsterdam is gelegen in stadsdeel Westerpark. Dit kunstzinnige hotel hangt vol met (moderne) kunst, o.a. van Herman Brood. Art Hotel Amsterdam biedt zowel 3-sterren als 4-sterren design kamers.

De kamers zijn ruim en modern ingericht en sommige kamers hebben een balkon. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van airco, een kluis, espressomachine en een waterkoker. In het gehele hotel kun je uiteraard gebruik maken van gratis wifi, en voor een gezellige lunch of diner is er altijd plek in de gezellige Art Brasserie.

Vlakbij het Westerpark

Art Hotel Amsterdam is gelegen in de Spaarndammerbuurt, vlakbij het Westerpark en op een kleine 15 minuten lopen van de Jordaan. De Amsterdamse binnenstad is gemakkelijk te bereiken: met de fiets ben je er binnen 20 minuten, met het OV (bus 22) ben je slechts 10 minuten onderweg! Voor degenen die met de auto komen: Art Hotel Amsterdam heeft een eigen parkeergarage onder het hotel. Maar ook het met het OV is het Art Hotel makkelijk te bereiken, zowel vanaf Centraal Station als bijvoorbeeld vanaf Station Sloterdijk.

Boek direct

Kies hotel

Amsterdam

,