Boek via deze website altijd de beste prijs voor onze hotels!

Beste prijs garantie

Boek direct via westcordhotels.nl

Je hoeft niet verder te zoeken! Als je via deze website boekt heb je gegarandeerd altijd de beste prijs én voorwaarden. Dat is onze Beste Prijs Garantie.

Dus #TravelSmartBookDirect

Altijd de beste prijs

Ben je van plan om een verblijf te boeken in één van de WestCord Hotels? Dan ben je op deze website op het juiste adres. Wij bieden zelf altijd de beste prijs én voorwaarden, in tegenstelling tot wat andere websites beweren. Als je via deze website boekt zit er niemand tussen en dus kunnen we de beste prijs garanderen. Daarnaast geven wij vaak ook nog leuke extra’s aan gasten die via deze website boeken!

Nóg meer extra’s en korting

Bij een groot aantal van onze hotels bieden we naast de beste prijs ook een korting aan op je boeking. Gebruik promocode FRIEND5 tijdens het boeken om 5% extra korting te krijgen. En wist je dat je bij veel van onze hotels ook leuke extra’s krijgt? Bijvoorbeeld gratis toegang tot de sauna in het Fashion Hotel Amsterdam, korting op beautybehandelingen in Hotel Schylge.

Bekijk het overzicht!

En, wist je dat je op deze website ook exclusief de leukste arrangementen in onze hotels boekt? Nóg een reden dus om hier te boeken! Toch ergens anders een betere prijs gevonden? Laat het ons weten

#TravelSmartBookDirect

Je hoeft niet verder te zoeken

De beste prijs vind je altijd op westcordhotels.nl

  • De beste prijs

  • De beste voorwaarden

  • Leuke extra's

Boek direct

Kies hotel

Ameland

Amsterdam

Delft

Eindhoven

Garderen

Groningen

Leeuwarden

Rotterdam

Terschelling

Vlieland

,