Unieke en iconische evenementen

Maak elk evenement tot een succes op een unieke en iconische locatie in Nederland. WestCord Hotels beschikt over 16 hotels verspreid door heel Nederland waar wij zeker van zijn dat u er een onvergetelijke ervaring zult hebben. Bekijk hier onze gaafste evenementen!

NYE Jakarta

Een van onze grootste evenementen is toch wel echt NYE Jakarta. In 2018 presenteerde Hotel Jakarta Amsterdam Selemat Tahun Baru wat betekent Gelukkig Nieuwjaar in Bahasa Indonesia! Het was een groot en onvergetelijk feest met lekkere hapjes, drankjes, muziek, dansjes en als klap op de vuurpijl een geweldige vuurwerkshow, die vanuit de Skybar Malabar te zien was!

Bekijk de aftermovie
balcony-beats-hotel-jakarta-amsterdam-by-westcord-bedrijfsuitje

Balcony & Beats

Balcony & Beats is een uniek evenement waarbij onze hotelkamers omgetoverd worden tot een dansvloer! Wilt u iets speciaals organiseren op veilige afstand, maar wat wel het groepsgevoel versterkt, dan is dit het ideale event. Balcony & Beats kan ingezet worden als personeelsfeest en incentive bij Hotel Jakarta Amsterdam.

Bekijk de aftermovie

Evenementen in Het Theatre

Het Theatre, gelegen op het Promenade Deck bij ss Rotterdam, is een prachtige zaal die met haar 336 vierkante meter perfect geschikt is voor maximaal 432 personen (inclusief balkon). De uitzonderlijke hoogte van 8 meter, het grote podium van circa 8 x 5,5 meter, het prachtig verstelbare toneelgordijn en de flexibele inrichting maken het Theatre tot een multifunctionele zaal die met name is geschikt voor concerten, dinnershows, congressen, presentaties en andere evenementen. Bekijk hier het succes van een congres dat in de Theatre is gehouden.

Galadiner

De evenementenlocatie van WTC  Leeuwarden ligt in het dynamische middelpunt van Friesland. Met maar liefst 14 moderne zalen en de luxe faciliteiten van een hotel kunnen we elke wens realiseren. Wist u dat het organiseren van een galadiner ook mogelijk is bij ons? De lobby van het hotel wordt omgetoverd tot een galazaal met een band en/of orkest naar wens! Meer weten, neem contact op onze Sales Manager van het WTC Leeuwarden.

Bekijk de mogelijkheden

Hotelvrijmibo

Hotelvrijmibo wordt vier keer per jaar georganiseerd op een steeds wisselende locatie in Amsterdam. Hotelvrijmibo richt zich speciaal op mensen die werken in een hotel. Het doel is om hotelmedewerkers vanuit alle lagen van de hotellerie met elkaar te verbinden. Op 31 januari was Hotelvrijmibo in het WestCord Fashion Hotel Amsterdam! Dit was een geweldige modieuze ervaring, inclusief haarstylisten, visagisten en fotoshoots!

Bekijk de aftermovie