Mooie praktijkvoorbeelden

Event Cases

  • Wees welkom

    buitengewone mogelijkheden

  • Unieke voorbeelden

    17 Hotels

  • Event Cases

    praktijkvoorbeelden

hotel-arsenaal-by-westcord

WestCord Hotels opent nieuw hotel in binnenstad van Delft

WestCord Hotels opent een nieuw hotel in het voormalige Legermuseum in Delft. Hotel Arsenaal wordt een boutique hotel met 63 kamers, een restaurant, 20 parkeerplaatsen en een binnenplaats. De oude en originele elementen in het monumentale pand zijn behouden en gecombineerd met een moderne en stijlvolle afwerking. De afbouw is momenteel in volle gang en het hotel zal in het tweede kwartaal van 2022 zijn deuren openen. GreaterVenues mocht als een van de eerste alvast een kijkje nemen in het gloednieuwe Hotel Arsenaal by WestCord.

Lees meer

De fijne samenwerking tussen de beurs: Connect FRL en WestCord WTC Leeuwarden

De ICT-beurs Connect FRL heeft al negen jaar een fijne samenwerking met WestCord WTC Leeuwarden. Directeur van MKB Cyber Campus Nienke Hoeksma vertelt graag over haar samenwerking met General Manager Rolf Jan van Zeyl en meeting en events specialist Lutse Kroes van het WTC Hotel Leeuwarden.

Lees meer

Inspirerende evenementen in de minst zakelijke omgeving van Nederland

WestCord Strandhotel Seeduyn en Island Events slaan de handen ineen om u te overtuigen dat een meerdaagse bijeenkomst helemaal niet saai hoeft te zijn. Greater Venues neemt u mee op zo’n meerdaargse ervaring op Vlieland! Dit wilt u niet missen!

 

Lees meer

NY Basement als exclusief bedrijfsevent

Eindelijk mag Hotel New York weer uitpakken met mooie en uitgebreide events. Het team van Hotel New York in Rotterdam, waar restaurant NY Basement is gevestigd wordt steeds vaker geboekt voor een bedrijfsevent of een exclusief diner. Bent u benieuwd hoe exclusief? Lees gauw verder!

Lees meer

It Giet Oan; Uw zakelijke event van A tot Z geregeld

Een vergadering met een cultureel uitstapje in Leeuwarden of toch een meerdaagse congres met een zeiltocht door Nationaal Park De Alde Feanen? Wat je voorkeur ook heeft, WestCord WTC Hotel Leeuwarden is goed bereikbaar en heeft alles in huis om je zakelijke event van a tot z te regelen, inclusief gratis parkeergelegenheid!

Lees meer